Horoscop, marți, 4 ianuarie 2022. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Horoscop. Unsplash.com/ autor James Lee
Descriere foto: Horoscop. Unsplash.com/ autor James Lee

Horoscop zilnic: 4 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Luna și Saturn dialoghează se află astăzi în sectorul tău de prietenie, iar acest lucru aduce energie pozitivă pentru prieteniile și rețelele tale sociale. Dacă îți dorești să te poziționezi ca o figură de autoritate (sau ai o nevoie puternică de a poziționa favorabil un argument), astăzi este un moment excelent pentru tine să fii mai asertiv.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Este o zi favorabilă pentru tine în domeniul carierei. Respectul îți vine ușor. Ești admirat pentru etica muncii și pentru determinarea ta.  Ai o ofertă de muncă pe masă sau o promovare pentru care ai vrea să concurezi? Ziua de astăzi este perfectă pentru a-ți demonstra dorința de a te avânta într-o poziție de autoritate.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Spiritualitate sau scepticism? De cele mai multe ori, un pic de credință poate rezolva orice problemă dar pentru astăzi, totul se rezumă la fapte.  S-ar putea să-ți fie greu să crezi în lucruri fără  dovezi concrete. Este o zi bună pentru a te ocupa de chestiuni juridice, de domenii de activitate care necesită o gândire matematică sau care implică aspecte științifice.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Subiectele mai grele pot fi abordate fără prea mult atașament emoțional astăzi, deoarece Luna, aflată în sectorul tău de resurse comune, vorbește cu Saturn, orientat spre sarcini. Activitățile ideale pentru astăzi includ testamente, impozite, hârtii legate de îngrijirea sănătății și atribuirea sau delegarea de responsabilități către o persoană semnificativă care pot implica și resurse financiare.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Luna și Saturn în sectorul tău al angajamentelor pot aduce un element de seriozitate în relațiile tale. Azi sunt mai evidente problemele de înțelegere. S-ar putea să ai mai puțină toleranță pentru persoanele care se comportă prostește sau pentru glumele despre chestiuni care nu prea lasă loc de dezinvoltură.


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Este timpul să vă apucați de treabă. Cu Luna și Saturn în sectorul îndatoririlor și responsabilităților tale, presiunea de a performa și de a fi productiv este puternică.  Nu tergiversați și nu evitați sarcinile cu termene limită. Întârzierile pot duce la anxietate, așa că planifică din timp.


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna își petrece ziua în sectorul tău de creativitate, dar cu Saturn atât de aproape de Lună s-ar putea să te simți ușor închis în tine când vine vorba de emoțiile tale. În zilele în care îți este greu să îți asculți intuiția sau vocea interioară, fă-ți loc pentru o pauză. Puțină singurătate poate fi deosebit de util astăzi.

 


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Saturn poate reprezenta figurile de autoritate și legea, așa că astăzi, când Luna lucrează atât de aproape de planeta structurii, este posibil să ai o interacțiune cu un membru al familiei față de care te simți responsabil. Acest lucru poate însemna o vizită importantă din partea rudelor, cum ar fi un bunic sau o rudă mai în vârstă de sex masculin. Sau este posibil să primiți ajutor de la un membru al familiei care se află într-o poziție de autoritate.

 


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Aveți de semnat un contract? Azi, așteptați-vă la întârzieri și fiți prudent atunci când vă ocupați de hârtii importante. Luna în conjuncție cu Saturn cere o atenție sporită la detalii și să nu faci presupuneri despre nimic, chiar dacă simți că situația este de încredere. Mai bine să fii în siguranță decât să-ți pară rău.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ziua este perfectă pentru a investi bani, pentru a fi cumpătat și pentru a viza economii mari atunci când faci achiziții importante.Dacă ai de gând să achiziționezi ceva, dar este o tranzacție care poate aștepta, amână până la sfârșitul săptămânii.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

S-ar putea să vă simțiți ca singurul adult din încăpere în timpul zilei de astăzi, când Saturn este în conjuncție cu Luna. Pot exista o mulțime de responsabilități de preluat, iar volumul de muncă pentru astăzi se poate simți ușor împovărător. Luați pauze. Aveți grijă de voi și aveți răbdare.


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Pierderea unei persoane pe care te bazezi poate fi dificilă, până când îți dai seama de lipsa de profunzime a acelei relații. Uneori, oamenii își arată singuri ușa de ieșire. O persoană care părea a fi un prieten, dar nu era, ar putea să vă arate astăzi adevărata lor față. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel