Horoscop, marți, 30 august 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop - 30 august 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ești încărcat emoțional atunci când ești în preajma oamenilor astăzi, iar parteneriatele sunt o temă principală, în timp ce Luna mai petrece încă o zi în semnul zodiacal al Balanței. Energia Balanței te încurajează să ieși din propria minte pentru această zi, pentru a te ocupa de obiectivele de grup și pentru a acorda o atenție sporită rolului tău în procesul colectiv.


Horoscop - 30 august 2022. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Atunci când Luna își petrece ziua în Balanță, poți face un pas înapoi și te poți concentra asupra muncii care trebuie făcută. Un mod bun de a aborda ziua este să te detașezi emoțional de sarcinile în care ești implicat, astfel încât să îți poți face o idee despre care este imaginea de ansamblu și despre cum poți juca un rol vital.


Horoscop - 30 august 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Luna de astăzi în Balanță aduce atenția asupra romantismului și creativității, iar dacă te întâlnești cu cineva, această energie te poate ajuta să ridici șarmul. Oamenii îți pot vedea latura mai dulce și ți se pare confortabil să intri într-un rol în care sunt implicate flirtul și joaca.


Horoscop - 30 august 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Dacă ai fost interesat să afli despre istoria familiei tale, astăzi este momentul perfect pentru a cerceta genealogia rudelor sau pentru a căuta subiecte pe care numai rudele le cunosc. Având în vedere că mai sunt câteva luni până la sărbători, este un moment excelent pentru a vorbi despre planurile de viitor și pentru a obține idei legate de tradițiile pe care aț putea să le continui în timpul propriilor festivități de sărbători.

 

Horoscop - 30 august 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

Dacă ai vreun sfat specific de dat, astăzi este o zi excelentă pentru a începe să-ți împărtăși gândurile și opiniile. Luna în Balanță îți scoate în evidență simțul diplomației și tactul. Îți poți împărtăși înțelepciunea fără să te simți responsabil sau prea implicat.


Horoscop - 30 august 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Chestiunile bănești necesită un cap echilibrat și, cu Luna în Balanță imparțială, ești capabil să vezi toate aspectele problemelor monetare, mai ales cele care pot implica o relație personală. Dacă trebuie să vorbești despre facturi sau alte subiecte care pot declanșa sensibilitate sau certuri, mergi cu o strategie și idei despre cum să rezolvi problemele, nu doar să le subliniezi.


Horoscop - 30 august 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Cu Luna în semnul tău astăzi și, de asemenea, mâine, ai o mică fereastră de oportunitate de a face lucruri pentru tine pe care le-ai lăsat la marginea drumului. Folosește acest timp pentru a te gândi la planurile pe care le ai pentru viitor și la sarcinile pe care trebuie să le finalizezi pentru a te pregăti pentru luna de naștere.


Horoscop - 30 august 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Când Luna se află în Balanță, trecutul poate fi ușor declanșator pentru tine. Poate fi ușor să cazi într-o depresie atunci când te gândești prea mult la lucruri pe care nu le poți schimba sau întoarce și repara. Când te simți trist sau copleșit, cea mai bună modalitate de a-ți readuce energia la suprafață este să-i ajuți pe alții și să faci ceva special pentru o persoană care nu se poate ajuta singură în acest moment.


Horoscop - 30 august 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este bine să te conectezi cu rețeaua ta socială, în special cu colegii cu care lucrezi la birou sau cu care ai lucrat în trecut. Dacă a trecut ceva timp de când nu ați mai luat legătura pentru a vă saluta, folosiți ziua de astăzi și cea de mâine pentru a comunica.


Horoscop - 30 august 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Cariera și statutul social sunt în centrul atenției astăzi, deoarece Luna în Balanță atrage atenția asupra eticii muncii și activităților profesionale. Fiți prudenți atunci când discutați cu ceilalți. Dacă vă aflați în situații în care sunt aduse în discuție dezbateri sau subiecte fierbinți, rămâneți calm și obiectiv.


Horoscop - 30 august 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Religia și interesele filozofice sunt stârnite atunci când Luna se află în Balanță. Dacă ai întrerupt o practică spirituală vitală pentru că viața a devenit prea ocupată, folosește ziua de astăzi pentru a începe o practică meditativă sau pentru a te întoarce la citirea cărților care te ajută să te conectezi cu credința ta.


Horoscop - 30 august 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Astăzi este vorba despre secrete și despre divulgarea de informații pe care poate că vrei sau nu vrei ca alții să le știe. Când Luna tranzitează sectorul tău de resurse comune, poate fi un moment bun pentru a te asigura că ai documentele importante în ordine.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel