Horoscop, marți, 28 iunie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 28 iunie 2022. Previziuni pentru toate zodiile. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Astăzi, mintea ta este puternic concentrată pe confortul care face viața dulce, în timp ce Luna părăsește gânditorul Gemeni pentru a intra în dulcele semn zodiacal al Racului. Luna Nouă va avea loc astăzi, aducând în discuție teme care se referă la casă, familie și chiar la persoane mai în vârstă decât tine sau pe care le percepi ca având control asupra unor decizii importante din viața ta. Dacă sentimentele tale sunt ultra-sensibile astăzi, este posibil să vrei să închei seara îmbrăcat în haine confortabile, ghemuit pe canapea. Seara aceasta este perfectă pentru a te uita la emisiunile tale preferate și a mânca înghețată.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Chiar dacă nu te deranjează să-ți porți inima pe mânecă sau să împărtășești detalii despre gândurile și sentimentele tale, astăzi ar putea fi una dintre acele zile în care intimitatea ta este mai apreciată decât conversațiile intime. S-ar putea să simți cum garda ta se ridică destul de brusc, mai ales în jurul domeniului financiar. Luna care părăsește Gemenii pentru a intra astăzi în Rac poate fi o parte din motive. Vei dori să folosești acest timp pentru a reflecta și a gândi fără intervenția nimănui în acest moment.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Cu Luna părăsindu-ți semnul pentru a intra în zodia Racului, este timpul să privești în interior la chestiunile pe care le consideri prioritare, în special la acele lucruri pentru care ai tendința de a cheltui bani în speranța fie de a construi, de a extinde bogăția, fie de a crea siguranță. Astăzi este o zi excelentă pentru a stabili un buget pentru luna iulie. Cu Luna Nouă care are loc în Rac, este momentul perfect pentru a formula noi planuri și pentru finanțele tale.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Rac, Luna intră astăzi în semnul tău. Luna Nouă de astăzi se va afla și ea în semnul tău, aducând o oportunitate de a face ceva nou și semnificativ. Este posibil să ai deja idei sau planuri în mișcare, iar dacă nu, acesta este momentul perfect pentru a începe să faci unele. Următoarele trei luni îți dezvăluie tot felul de oportunități. Care sunt domeniile pe care simți că trebuie să le îmbunătățești cel mai mult pentru a reuși atunci când ceea ce îți dorești se va manifesta pentru tine.


Leu (23 iulie - 22 august)

Faza de Lună Nouă care are loc în zona ta de dușmani ascunși scoate adevărul la lumină pentru tine.  Este timpul să tai ușor legăturile cu acele persoane din viața ta despre care știi și recunoști că sunt nefolositoare și poate chiar toxice. Nu este niciodată ușor să spui la revedere unor persoane cu care ai format o legătură.
Este posibil să îi iubiți și să acceptați că și ei vă iubesc - în felul lor. Dar, nu este sănătos să lași persoane care, în mod ascuns, îți subminează creșterea. Această Lună Nouă în Rac care are loc astăzi este un memento solid că bunăstarea ta trebuie să fie pe primul loc.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioară, cu cât îmbătrânești mai mult, cu atât mai greu îți poți face prieteni adevărați, dar această Lună în Rac îți activează sectorul rețelelor și poate fi providențial pentru tine în această perioadă. S-ar putea ca un vechi prieten să reia legătura cu tine și să reluați legătura ca și cum nu ați fi încetat să vă vorbiți până acum. Dacă unele dintre temerile tale legate de pandemie au trecut, ai putea decide că este timpul să te înscrii într-un club profesional. Fii atent la temele care par să se manifeste în următoarele zile în zona vieții tale sociale. Vei întrezări o privire asupra a ceea ce ar putea fi în viitorul tău.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanță, se anunță multe lucruri pozitive în zona carierei și a statutului tău profesional. De fapt, când Luna Nouă va avea loc în Rac, mai târziu în cursul zilei de astăzi, ai putea simți că vânturile schimbării îți aduc oportunități. Se poate vorbi despre o posibilă promovare. Dacă te afli la un loc de muncă unde simți că nu poți crește din punct de vedere profesional, poate că o nouă aventură se va deschide pentru tine sau un hobby care te ajută să te simți provocat într-un mod pozitiv.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion, s-ar putea să nu te consideri religios și nici măcar să nu-ți placă subiectul religiei sau al etichetelor. Cu toate acestea, această Lună Nouă în Rac te poate face să te gândești la o mulțime de lucruri la care nu te-ai mai gândit de ceva vreme, inclusiv la spiritualitate, la începerea unei căi spirituale sau la încercarea de a-ți explora complet sistemul de credințe. Aceasta este o săptămână excelentă pentru a începe să ții un jurnal, să îți creezi un nou obicei de dimineață în care să meditezi și să te recentrezi și poate să intri mai des în natură.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetător, este timpul să actualizezi actele, inclusiv documentele importante care implică luarea deciziilor pentru problemele legate de sfârșitul vieții. Dacă nu ai un testament sau un plan de succesiune, s-ar putea să nu fie un subiect amuzant de discutat, dar este important pentru tine să începi să planifici din timp. Dacă știi că ești responsabil pentru chestiuni legate de bani care țin de familie, această săptămână este bună pentru a da telefoane pentru a programa întâlniri cu bănci, instituții financiare și lucruri care implică investiții și bani.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn, relațiile, dragostea și parteneriatele sunt ceea ce s-ar putea să te concentrezi în timpul acestei Luni Noi. O relație care s-a deteriorat poate începe să arate scântei de creștere și sănătate. Sau s-ar putea să ajungi într-un punct din viața ta în care ești gata să renunți la o situație care nu mai funcționează pentru tine. Închiderea unei uși în această zonă a vieții tale poate duce la o nouă relație în următoarele trei luni.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorule, rutinele te pregătesc pentru succes și, uneori, trebuie să schimbi lucrurile pentru că programul tău s-a adaptat. Dacă ai copii acasă, predai sau ești o persoană al cărei program de lucru s-a schimbat recent, aceasta este săptămâna în care trebuie să te gândești la ceea ce ai nevoie pentru ca viața ta să curgă mult mai bine.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești, ușile romantismului se deschid pentru tine și nu trebuie să implice o altă persoană. S-ar putea să te decizi să începi un nou proiect și să te îndrăgostești de o idee. S-ar putea să decideți că este timpul să începeți o nouă călătorie în viața voastră care să vă conducă spre vindecare și iubire de sine. Având în vedere că Luna Nouă are loc în sectorul tău de plăcere, bucuria este ceea spre ce te îndrepți și va continua să se consolideze în următoarele câteva luni.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel