Horoscop, marți, 25 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic. 25 octombrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Puține lucruri în viață rămân neschimbate pentru totdeauna, iar astăzi începi o călătorie care închide ușa unui capitol din viața ta și deschide o nouă carte.

Luna Nouă are loc în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău de moarte și renaștere.

Chestiuni care păreau imposibile pentru tine pot începe să dea semne de schimbare. Cine știe, Berbec? Poate că un vis pe care îl credeai imposibil de atins poate deveni real pentru tine!

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

O parte din tine a tânjit după un partener și o persoană pe care să o numești a ta, dar există și teama de a-ți pierde libertatea de dragul de a fi cu altcineva.

Dansul angajamentului începe atunci când Luna Nouă are loc în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta a căsătoriei și a parteneriatelor.


Emoțiile tale sunt un rollercoaster în timp ce îți dai seama ce se întâmplă. Nu trebuie să te grăbești să te decizi, iar atunci când vei fi pe deplin pregătit să faci saltul credinței vei ști.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Îți place schimbarea, Gemeni. Pentru tine, varietatea este condimentul vieții. Așa că, atunci când Luna Nouă are loc în semnul zodiacal al Scorpionului, zona ta de rutină și sănătate, este timpul să te ocupi serios de gestionarea timpului tău.


Ai lenevit și si lăsat deoparte lucrurile importante, cum ar fi obiectivele tale de fitness și de sănătate. Săptămâna aceasta, mergând mai departe, este timpul să închizi ușa la orice lene pe care ai experimentat-o și să începi să faci mai bine.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Nu cauți în mod activ dragostea, dar nici nu ești închis în fața acestei idei. Ai sperat că într-o bună zi îți vei găsi sufletul pereche și că acesta îți va fi alături mai devreme sau mai târziu. Luna Nouă are loc în semnul zodiacal al Scorpionului, sectorul tău romantic.


Această energie îți facilitează foarte mult atragerea în viața ta a tipului de persoană de care speri să te îndrăgostești. Există dragoste acolo, Rac, așa că ieși și distrează-te. Nu știi niciodată pe cine poți întâlni pe drum.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Istoria familiei tale prinde viață pentru tine în această săptămână. Luna Nouă are loc în semnul zodiacal al Scorpionului, activându-ți casa familiei, iar poveștile care nu ți-au fost spuse niciodată pot deveni disponibile pentru tine prin simple conversații.


Poți afla despre viața bunicilor și a rudelor tale mai în vârstă în această săptămână, întrebându-i despre trecutul lor și invitându-i să împărtășească experiențele lor unice de viață.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Îți place să ajungi la fondul problemei, iar când vine vorba de cercetări, puține semne zodiacale sunt mai bune la colectarea de date.


Poți face o scufundare profundă în orice subiect sau situație pe care trebuie să o investighezi în această săptămână, deoarece Luna Nouă are loc în Scorpion, sectorul tău de comunicare.

Ar trebui să sortezi orice hârtii sau dosare pe care trebuie să le organizezi în această săptămână.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Piața imobiliară a fost competitivă în acest an, dar dacă încă mai speri să îți iei o casă sau să găsești locul visurilor tale, aceasta ar putea fi săptămâna norocoasă.


Luna Nouă are loc în semnul zodiacal al Scorpionului, casa ta a proprietăților personale și a posesiunilor. În timpul Lunii Noi, s-ar putea să-ți fie mai ușor să achiziționați o nouă proprietate sau să ți se accepte o ofertă.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Te cunoști bine pe tine însuți, Scorpionule, dar întotdeauna este loc pentru mai multă explorare de sine, și ce moment norocos este acesta pentru tine. Luna Nouă are loc în semnul tău zodiacal, ceea ce reprezintă o invitație cerească la autodescoperire.


Toate domeniile vieții tale prind viață, pentru ca tu să începi să faci schimbări și să resetezi cursul vieții tale. Acesta este un moment important al anului pentru tine, Scorpionule, deoarece este, de asemenea, momentul în care experimentezi o întoarcere solară în care lumea ta se întoarce într-o nouă direcție.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Închiderea ușii către trecut este mai ușoară pentru tine decât pentru majoritatea celorlalte semne zodiacale. Ești prea ocupat pentru a-ți bate capul cu dramele care s-au terminat.


Dar, pot exista unele domenii în care ții ranchiună și care necesită o abordare, iar această Lună Nouă în Scorpion te va ajuta să faci asta.

Ai îngrijit o rană mult prea mult timp, iar acum că Luna îți activează sectorul dușmanilor ascunși.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Când te împrietenești cu cineva, este o decizie importantă, pe care nu o iei cu ușurință. 


Această Lună Nouă s-ar putea să te facă să te eliberezi de energia unor persoane, locuri sau lucruri negative care ți-au perturbat viața.

În acest caz, s-ar putea să te gândești să te desparți de anumite persoane atunci când ești gata să renunți.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

O schimbare de carieră este un risc mare, deoarece nu știi niciodată dacă îți va plăcea sau nu noul loc de muncă.


Cu toate acestea, amănuntele acestea nu vor conta pentru tine, deoarece ți se poate oferi o oportunitate căreia nu-i poți rezista.

Lucruri mari vin spre tine în domeniul vieții profesionale și este un moment excelent pentru a te simți optimist și deschis la orice direcție în care te duce viața.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

După cum spune vechea zicală, "Cunoaște-te pe tine însuți", exact asta intenționezi să faci, Pești.


Cu această Lună Nouă care deschide ușile emoționale ale filozofiei tale personale, descoperi că ești gata să-ți evaluezi convingerile de bază și să le pui sub semnul evaluării. Trebuie să faci o schimbare importantă, dar nu vei ști ce direcție vei lua până când nu vei face primul pas.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel