Horoscop, marți, 25 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop, sursa pexels
Descriere foto: Horoscop, sursa pexels

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Lucrurile încep să se accelereze pentru tine în domeniul carierei și al statutului social, acum că Marte se află în semnul său de exaltare, Capricorn. Pentru tine, acesta este momentul să muncești din greu și să nu faci rabat de la nimic. Fiind un semn zodiacal guvernat de Marte, anticipează mai multă energie decât de obicei pentru a face "treaba", dar acest lucru poate însemna și că vei avea mai multă treabă de făcut în această perioadă.  Puneți o bază, faceți planuri și concentrați-vă intens energia pe ceea ce doriți să reușiți.

 


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Este posibil să vrei să fii atent la modul în care îți canalizezi energia în timp ce Marte se află în sectorul tău de credințe, filozofie personală și identitate. Marte aduce energie asertivă, agitată și chiar ostilitate - ce are Marte mai bun, dar într-o situație în care reacția opusă este mai potrivită și așteptată. Stai liniștit, credința ta va fi pusă la încercare, iar Marte îți amintește să nu te simți ofensat cu ușurință și să acționezi opus furiei, ci să practici un spirit de pace atunci când ești în preajma altora cu care nu te vezi față în față.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Marte se află în semnul zodiacal al Capricornului, sectorul tău al resurselor comune, al secretelor și al proprietăților altora.  Finanțele pot scoate la iveală ce e mai rău în oameni, iar atunci când faci aranjamente, planuri sau găsești soluții, tensiunile pot scoate la iveală ce e mai rău în toată lumea, inclusiv în tine.Din acest motiv, Gemeni, este bine să fii corect și să îi tratezi pe ceilalți de la egal la egal. 


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Atunci când te confrunți cu probleme de relație, s-ar putea să te afli într-o poziție avantajoasă. Marte în a șaptea casă solară poate evidenția adversități neplăcute între tine și partenerul tău. Dar a șaptea casă este guvernată de Balanță și vă încurajează să munciți din greu și să fiți imparțial și corect. Luați în considerare ambele părți ale tuturor situațiilor atunci când acționați și faceți tot posibilul să nu lăsați furia, invidia sau sentimentele de dispreț să vă domine mintea.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Este timpul să devii serios, Leu, în ceea ce privește sănătatea, condiția fizică și rutina zilnică. Cu Marte în casa a șasea, este bine să ni se reamintească faptul că alegerile noastre contează, mai ales microdeciziile. Atunci când programul se aglomerează, s-ar putea să te surprinzi întinzându-te după gustări care îți dau un impuls de energie, dar care nu sunt cele mai bune pentru corpul tău. Începând din această săptămână vei începe să ai mai multă grijă de sănătatea ta. 

 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Marte se află în semnul zodiacal al Capricornului, sectorul tău de creativitate și plăcere, dar aceasta poate fi și o perioadă în care să te simți dezechilibrat. Poate vei simți nevoia ca spațiul tău personal să fie în ordine, pentru a putea gestiona celelalte lucruri.  Poți face ca acest lucru să se întâmple, dar nu te concentra pe perfecțiune înainte de a începe. Țintește spre progres.


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Marte se află în prezent în a patra ta casă a familiei și, în timp ce această perioadă poate fi plină de accese de determinare, ai putea, de asemenea, să devii conștient de ceea ce contează cel mai mult în viață. Luptele din familie, certurile și luptele pentru putere pot fi similare unui foc de rafinare în care începi să-ți descoperi punctele forte și punctele slabe - toate acestea sunt excelente pentru a te cunoaște mai bine pe tine (și pe ceilalți).

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vă certați pentru lucruri mărunte și, așa cum se spune, "toate sunt lucruri mărunte". Marte se află în semnul zodiacal al Capricornului, sectorul tău de comunicare. S-ar putea să simți tensiunea furiei în timpul acestui tranzit și să devii sensibil la subînțelesuri atunci când cuvintele par a fi laconice sau încărcate de motive și aroganță.  Oricât de greu ar fi uneori, încearcă să nu iei nimic personal

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Marte se află în semnul zodiacal al Capricornului, sectorul tău al banilor, și indiferent cât de bun prieten este o persoană sau cât de mult îl poate sprijini partenerul, finanțele continuă să fie o zonă de tensiune pentru toată lumea, mai ales când Marte se află în acest semn. Partea pozitivă este că te poți simți mai motivat și mai hotărât să "faci rost de acei bani", dar există și un sentiment de "care este scopul eforturilor mele", iar dacă te simți subevaluat, subapreciat sau prost plătit, resentimentele se pot strecura și te pot determina să îți afirmi valoarea un pic mai puternic decât ai face-o în mod normal.

 

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Marte se află în semnul zodiacal al Capricornului, sectorul tău de dezvoltare personală, iar acesta este un moment excelent pentru a face lucrurile exact așa cum îți dorești. Fii sârguincios, deoarece acesta este momentul tău de a străluci cu Marte exaltat în semnul tău. Stabilește-ți un obiectiv pentru restul anului.  Poate că un obiectiv care poate fi finalizat peste un an de acum înainte te poate ajuta să te simți motivat să realizezi tot ceea ce-ți dorește inima.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Marte se află în semnul zodiacal al Capricornului, sectorul tău al dușmanilor ascunși, iar acesta este un loc dificil pentru planeta roșie. S-ar putea să fii mai puțin tolerant față de persoanele care par a fi egoiste sau unilaterale. Chiar dacă te pricepi de minune să eviți certurile sau să ai răbdare cu cel mai bulversant sau toxic individ, luna aceasta poate fi momentul în care se trage o linie în nisip și decizi să elimini vampirii energetici din viața ta, odată pentru totdeauna.


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Marte se află în semnul zodiacal al Capricornului, sectorul tău de prieteni și, în ciuda naturii tale pașnice, te vei descurca bine în situațiile în care poți concura cu ceilalți.  Dacă lucrezi în domeniul vânzărilor sau al marketingului, stabilește-ți noi obiective care îți dau dorința de a-i încuraja pe ceilalți în timp ce te străduiești să fii o versiune mai bună a ta la locul de muncă.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel