Horoscop, marți, 23 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop. Unsplash.com/ autor James Lee
Descriere foto: Horoscop. Unsplash.com/ autor James Lee

Horoscop. Soare conjuncție Nodul Sud.

Soarele, recent intrat în semnul Săgetătorului, va face o conjuncție cu Nodul Sud. Egoul nostru va fi repede și des provocat de unele situații familiare. Nu este cazul să îl amplificăm mai mult decât este cazul, ci să ne dăm seama ce anume se declanșează în noi. Mercur se pregătește să iasă din semnul Scorpionului.

Berbec

Te vei simți atacat dacă cineva va îndrăzni să îți contrazică părerile. Chiar nu este cazul. Dacă vei fi mai atent, chiar vei afla lucruri folositoare.

Taur

Este una dintre acele zile în care nu ai deloc control. Cel mai bine ar fi să te adaptezi din mers la orice s-a întâmpla. Te poți baza pe o persoană dragă.

Gemeni

Discuțiile cu partenerul îți trezesc tot felul de stări. Deseori vei fi furios însă fără un motiv anume. Nu este cazul să te panichezi!

Rac

S-ar putea să ți se pară nedrept ce se întâmplă la serviciu. Unii colegii primesc unele proiecte pe care ți le-ai fi dorit. Dar dacă nu zici nimic, nu se va întâmpla ce vrei.

Leu

Conjuncția Soarelui cu Nodul Sud te face nostalgic. Vei dori să simți din nou fluturii din stomac, declarațiile romantice și momentele tandre din trecut.

Fecioară

Grija pentru casă s-ar putea să fie exagerată. Și pe nepusă masă. Vei încerca să îi convingi pe cei dragi să îți asculte sfaturile.

 

Citește continuarea pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 23 noi 2021, 07:08 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience