Horoscop, marți, 23 mai 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic, 23 mai 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei.

Horoscop 23 mai 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.


 BERBEC


Poate faceți o rezervare la un hotel, la o cabană, să vă duceți pentru câteva zile într-o stațiune de agrement ca să se ducă toată oboseala acumulată.

 TAUR


E un moment magic pentru voi, vi se pot îndeplini dorințele și să vă faceți și ordine în viață, că ați cam lăsat lucrurile la voia întâmplării în ultimii ani.


GEMENI


Se poate să vă apucați de niște afaceri particulare și să vă asigurați banii pentru cheltuielile zilnice și să vă mai rămână și ca să plecați în concediu.

 

 RAC


E posibil să vă intre niște bani și să aveți cu ce să achitați toate datoriile curente și să mai faceți niște achiziții pentru casă și familie.

LEU


Poate veți face o revizie la mașină mai ales dacă plecați la drum lung și o să vedeți ce lipsuri sunt și eventual o schimbați dacă o să coste prea mult serviciul.


FECIOARĂ


Se poate să legalizați o situație să primiți un accept să semnați un contract și să intrați într-o altă etapă profesională de succes.

BALANŢA


O să vii se recunoască munca poate luați un supliment salarial, primiți o recompensă care să vă ungă pe suflet și o să vă continuați demersurile de afaceri.

 

SCORPION


O apariție care să vă stârnească interesul și poate vă conectați emoțional la acea persoană ca să vedeți dacă vă armonizați sau nu, că poate nu e chimie.


SĂGETĂTOR


Vi se face o propunere de afaceri și dacă nu sunteți prinși cu alte treburi o să luați în serios oferta că o să fie o sumă de bani și nu vă întâlniți des cu așa ceva.


CAPRICORN


Vă scoate la o discuție între patru ochi ființa iubită care așteaptă răspuns de la voi cu privire la o relație, la mutat în altă casă, ori la concediu.


VĂRSĂTOR


Se anunță bani fie de la serviciu, fie din particular și o să vi-i drămuiți în așa fel încât o să vă ajungă și pentru o mutare, chiar și cu chirie și pentru un concediu ca lumea.

 PEŞTI


Sfera sentimentală e colorată frumos și poate primiţi și voi răspunsul pe măsura așteptărilor că i-ați dat timp de gândire ființei pe care o iubiți.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel