Horoscop, marți, 23 august 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic, 23 august 2022.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Astăzi, concentrează-te pe bunătățile pe care ți le oferă viața. Răsfață-te cu ceva dulce și dă-ți permisiunea de a te răsfăța cu desertul tău preferat. Ziua este destinată mâncărurilor reconfortante și lucrurilor care aduc un sentiment de familiaritate și de bine.

 

TaurTaur (20 aprilie - 20 mai)

Taur, vindecarea necesită timp, dar este vorba și de ceea ce faci cu timpul care ți-a fost dat. Astăzi, vei dori să fii blând cu tine însuți. Nu-ți face griji dacă încă ai probleme în a depăși o dezamăgire sau dacă încă te gândești la trecut. Când vei fi din nou complet întreg, va fi momentul potrivit pentru tine și pentru viața ta.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemeni, nu poți rămâne mereu într-un singur loc. Ideea vieții este că sunt necesare schimbări și mișcare. Fă ceva care te duce dincolo de zona ta de confort. Gândește în afara cutiei și permite ca lumea ta să fie provocată și testată pentru a-ți dezvolta mentalitatea.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Rac, sunt multe lucruri care se întâmplă astăzi, așa că vei dori să îți gestionezi stresul. Ieșiți la plimbare. Ștergeți din calendar lucrurile care nu sunt necesare. Planifică mai puțin și găsește noi căi de a rezolva situațiile.


Leu (23 iulie - 22 august)

Leu, se apropie o călătorie și vei dori să te bucuri de timpul petrecut în deplasare alături de un prieten. Dacă ai plănuit o mică escapadă sau te gândești să faci una, astăzi este momentul perfect pentru a te uita la ce ai de explorat.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioară, înconjoară-te de muzică nouă. Actualizează-ți lista Spotify. Dacă îți place să cânți la un instrument muzical, șterge praful de pe el și bucură-te de câteva momente pentru a te reîntâlni cu notele și melodiile pe care încă le mai știi.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanță, este important să ai o viziune asupra viitorului și a vieții tale. Dacă nu știi ce ți-ar plăcea să realizezi până la sfârșitul anului, alocă un moment pentru a trece în jurnal câteva idei și alege una. Încheie această săptămână creând un tablou sau un vision board cu ceea ce îți dorești mai mult în viața ta.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionule, iubești animalele și dacă te gândești să adopți un animal de companie, verifică adăposturile  din apropiere. Aceasta poate fi săptămâna în care vei oferi un nou cămin unui prieten blănos.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetător, ai o mentalitate optimistă. Acest lucru este ceea ce te ajută să treci peste orice situație cu care te confrunți. S-ar putea să ai nevoie să îți dai un mic impuls de energie pozitivă din cauza unor lucrări pe care le ai în desfășurare. Petreceți timp în natură și obțineți un plus de soare pentru a vă încuraja inima să meargă mai departe.

 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn, este întotdeauna ușor să cazi în tentație sau să mănânci emoțional atunci când viața este stresantă. Totul a rămas în urmă acum. Poți alege o alimentație sănătoasă pentru a te descurca mai bine în această săptămână. 

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorule, ai un aer de încredere în tine astăzi. Ești capabil să te descurci bine în orice situație în care te afli. Ai încredere în Univers pentru a continua să te ghideze și să te ajute să realizezi ceea ce ai venit să faci.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești, posedați o energie atât de hrănitoare. Astăzi, ești ca o mamă pentru un copil cu prietenii și familia. Când au nevoie de o îmbrățișare sau de o vorbă bună, ești prima persoană care le arată că îți pasă și le oferi o îmbrățișare care transmite siguranță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel