Horoscop, marți, 22 martie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic - marți, 22 martie 2022, Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Este timpul să călătorești! Luna se află în Săgetător, sectorul tău de aventură. Vara vine în curând, așa că planifică-ți din timp. Căutați promoții pentru concediu.  Fie că îți rezervi hotelul sau biletele de avion, sau pur și simplu anunți compania în ce perioadă îți dorești să îți iei concediul.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Tăcerea este întotdeauna de aur. Luna se află în Săgetător, sectorul tău al secretelor. Atunci când împărtășești idei sau gânduri intime, asigură-te că știi cui te confesezi. Cineva ar putea simți că te ajută dacă transmite informațiile tale altcuiva, așa că, dacă este posibil, amintește-le oamenilor că un secret trebuie să rămână un secret.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Respectați-vă promisiunile. Luna este în Săgetător, sectorul tău de angajament. Atunci când îți dai cuvântul față de cineva, poate fi greu să te duci până la capăt atunci când nu te mai simți pasionat de subiect, totuși, urmărește-ți rolul astfel încât să îți păstrezi integritatea. Ceilalți vor fi recunoscători pentru munca și efortul tău, Iar tu poți beneficia financiar de pe urma participării tale.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Aveți un plan de acțiune pentru această săptămână. Luna se află Săgetător, sectorul vostru de rutină. Sunt atât de multe de realizat, așa că, pentru a vă menține la zi cu programul, nu lăsați loc de greșeli. Planifică toate activitățile importante la începutul săptămânii și include și pauzele de care ai atât de mare nevoie.


Leu
(23 iulie - 22 august)

Fă-ți timp pentru joacă. Luna se află în Săgetător, sectorul tău de creativitate. Așa că nu lăsa să treacă zilele din această săptămână fără să faci ceva ingenios și distractiv. Mergeți la un curs de artă sau pictați. Dacă ai timp, vizitează un magazin de artizanat și cumpără cadouri pentru cei dragi.


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Rămâi la ceea ce îți este familiar. Luna se află în Săgetător, sectorul tău de familie. Este momentul să rămâneți aproape de casă, să aliniați totul; reorganizare și redecorare.  Acordă-ți timp pentru a te relaxa și a te destinde. 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Este o zi perfectă pentru scris. Luna se află în Săgetător, sectorul tău de comunicare.  Așadar, dacă ai un proiect important, o prezentare sau o lucrare pe care trebuie să o scrii, ziua de astăzi este ideală pentru a pune gândurile pe hârtie și pentru a-ți spune eficient părerea.

 


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Puneți-vă la curent cu ceea ce se întâmplă pe piața bursieră. Luna este în Săgetător, sectorul tău al banilor.  Există o mulțime de motive pentru a fi cu ochii pe diversele forme de monedă și pe schimbările acestora. Poate fi un moment bun pentru tine să investești niște bani.


Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ce ai vrea să schimbi? Luna este în Săgetător, sectorul tău de dezvoltare personală. Acum este momentul perfect pentru a stabili un obiectiv pe termen scurt sau pentru a finaliza un curs. În primul rând, gândește-te unde ai vrea să evoluezi la un nivel superior în viața ta și să te perfecționezi; apoi propune-ți să lucrezi în acel domeniu în acest nou an astrologic.


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

 Luna este în Săgetător, sectorul tău al dușmanilor ascunși. Unele zile ar putea veni cu obstacole pe care nu le puteți vedea. Așadar, este important să rămâi conștient de ceea ce se întâmplă în jurul tău. 


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Este timpul să socializezi. Luna își petrece ziua în Săgetător, sectorul tău al prieteniei. Așadar, fă-ți timp pentru întâlniri, iar dacă ești invitat la un eveniment de business networking, acceptă.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Vreți să vă schimbați cariera? Luna își petrece ziua în Săgetător, sectorul tău de carieră. Săptămâna aceasta plănuiește să îți actualizezi CV-ul, să îți pui la punct profilul de LinkedIn și să începi să te uiți la locurile de muncă vacante în domeniul tău preferat. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel