Horoscop, marți, 19 octombrie 2021. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Vedrana Filipović
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Vedrana Filipović

Horoscop - 19 octombrie 2021. Prognoza astrologică pentru toate semnele zodiacale.

Se anunță schimbări mari.

Soarele se află în zodia Balanță. Luna se află în zodia Berbec. Luna de marți este aproape plină, iar puterea fazei lunare care se încheie se întărește.

Ne apropiem de sfârșitul sezonului Balanței, deci și Soarele se află la un grad critic.

Pe măsură ce privim spre încheiere, există lucruri de care trebuie să fim conștienți și care implică scopurile și obiectivele noastre, mai ales atunci când au loc atât de multe schimbări în două semne zodiacale cardinale.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Firea ta asertivă tulbură liniștea în relații. S-ar putea să vă aflați în dezacord cu prietenii. 
Chiar dacă depuneți eforturi pentru a vă construi relațiile într-un mod armonios, Luna în semnul dvs. poate crea dificultăți în comunicare. Încercați să evitați conflictele inutile.


Taur (20 aprilie - 20 mai) 

Începutul zilei v-ar putea găsivnervii un pic la limită. Acum s-ar putea să nu fie un moment bun pentru a începe o dietă sau un program riguros de exerciții fizice.
Cu toate acestea, dacă ești o persoană căreia îi place să se descarce cu puțină rezistență fizică și sporturi de competiție, acesta poate fi un moment excelent pentru tine să ieși și să alergi cu un prieten.

 

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Asumă-ți riscuri astăzi, deoarece energia de a încerca ceva nou este complet în favoarea ta. Spune-ți părerea și spune ce ai vrea să se întâmple. 

 


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Vă decideți spontan să le faceți o vizită părinților sau unor rude apropiate.

Este un moment bun pentru a vorbi despre pregătirile pentru vacanța viitoare și pentru a face rezervări pentru următoarele luni.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Dacă nu ai chef de vorbă și preferi să ai parte de puțin timp de liniște, nu te rușina să o ceri. 

Astăzi este cel mai bine să îi servești pe ceilalți sau să contribui în lume ca un observator liniștit, permițând energiei Lunii pline să se diminueze și să procesezi ceea ce simți, în timp ce eliberezi orice tensiune negativă care a fost reținută în weekend.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Discuțiile despre bani se pot îndrepta într-o direcție greșită destul de repede. Cel mai bine este să te concentrezi pe ceea ce poți face tu însuți pentru ca bugetul tău să funcționeze. 

Gândește-te cum să îți reduci dcheștuielile și să economisești bani. E posibil ca o oportunitate de angajare să apară pentru dumneavoastră, mai ales dacă sunteți șomer.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Acesta este un moment excelent pentru a face cercetări cu privire la viitoarele cursuri pe care ai dori să le urmezi pentru a-ți îmbunătăți perspectivele profesionale. 

Este, de asemenea, o zi excelentă pentru a analiza modul în care calendarul școlar funcționează în favoarea ta pentru a te înscrie la cursuri la facultate. Dacă ați întârziat să vă completați cererile de înscriere, planificați să o faceți în această săptămână.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Aceasta este o zi în care ar putea avea loc o confruntare în sfârșit lași pe cineva să înțeleagă de ce ai decis să nu mai comunici cu el. 

Încheierea ar putea fi posibilă, chiar dacă ar putea fi epuizantă din punct de vedere emoțional.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

O întâlnire rapidă cu un vechi prieten ar putea avea loc astăzi în mod neașteptat. 

Acesta poate fi un moment minunat pentru a depăna amintiri despre trecut și pentru a descoperi  sentimentele pe care le-ai avut față de o persoană care a jucat un rol important în copilăria sau viața ta.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă sau ești pur și simplu curios să afli ce există în piață, ziua este perfectă pentru a trimite un CV rapid pentru a aplica la câteva joburi care par să te atragă.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
 

Alătură-te unui grup sau găsește o comunitate de oameni cărora le place să exploreze idei noi. Acesta ar putea fi un moment minunat pentru tine să verifici cluburile locale de lectură  din zona ta care sunt centrate pe subiecte de spiritualitate sau umanism. 

 

Pești (19 februarie - 20 martie)


O oportunitate ratată ar putea avea loc dacă nu acționezi rapid cu privire la o cerere sau la o documentație care trebuie depusă. Poate fi ceva ce plănuiai să faci, dar ai pierdut noțiunea timpului. Fiți atenți la termenele limită.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel