Horoscop, marți, 17 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV
Descriere foto: Neti Sandu, HOROSCOP 2023/ captură video Stirile PRO TV

Horoscop zilnic - 17 ianuarie 2023. Neti Sandu vine cu previziunile astrale pentru fiecare zodie.

Horoscop 17 ianuarie 2023, prezentat de Neti Sandu,  la Știrile ProTV

BERBEC

Se observă succes, câştiguri, intraţi într-o altă etapă profesională şi o să munciţi în continuare să vă menţineţi la înălţime, c-aveţi o energie debordantă.

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să fie partenerul vostru de viaţă şi să vă meargă bine în relaţie.

Vouă or să vă reuşească demersurile atât în plan profesional, cât şi personal şi puteţi fructifica tot ce-aţi demarat în primăvara trecută.


TAUR

Poate vă bate gândul să definitivați nişte studii, sau să petreceţi mai mult timp lecturând, ca să vă destindeţi, c-aţi stat prea multă vreme încordaţi.

Se poate să luaţi mai mulţi bani de la serviciu, ori poate colaborările din particular or să vă suplimenteze veniturile şi o să duceţi un trai bun.

E cineva care are nevoie de prezenţa voastră, poate-i veţi fi de ajutor, sau doar de suport moral are nevoie.

 

GEMENI

O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună la ceva care să v-aducă bani şi glorie, c-aţi bătut pasul pe loc în ultimul an şi e momentul să faceţi progrese.

Poate strângeţi bani să vă luaţi maşina, sau s-o duceţi la reparat pe cea pe care-o aveţi, ca să fiţi în siguranţă la volan.

Vă interpelează cineva care vrea să lucraţi împreună şi, dacă vă regăsiţi în acest gen de proiect, vă daţi acceptul.

 


RAC

 O să vă treziţi cu o ofertă de afaceri şi or să aterizeze banii în cont, c-aţi aşteptat destul şi o să vă decideţi într-o zi, două, ca să treceţi la treabă.

O să-ntâlniţi pe cineva care să fie pe calapodul vostru şi o să construiţi o relaţie care să v-aducă fericirea.

Or să vă mai intre nişte bani şi poate o să-i investiţi în casă, ori poate vă luaţi o maşină.

 


LEU

O să fie probabil, mai mult de lucru la serviciu şi o să ţineţi pasul cu volumul de muncă pentru că urmează şi o promovare, dacă faceţi faţă cu brio.

Se pare că aţi pus deoparte nişte bani pentru o ieşire în weekend, poate sărbătoriţi ceva şi o să-i faceţi surpriză partenerului.

Poate găsiţi o nouă formulă de comunicare cu anturajul, să ieşiţi mai des pe la evenimente, să ţineţi legătura.


FECIOARĂ

Poate aveți de autentificat nişte acte, să vă siguraţi că aveţi acces peste tot, că actele sunt valabile ca să vă puteţi prezenta la un examen, sau la graniţă, ori la bancomat.

O să trebuiască, probabil, să faceţi o programare la medic să vedeţi care e cauza unor atenţionări din sfera sănătăţii.

Aveţi un program încărcat atât la serviciu, cât şi acasă şi o să vă daţi peste cap să mulţumiţi pe toată lumea.


BALANŢA

O ieşire în doi ar aduce un plus de culoare în relaţia de cuplu şi v-ar ajuta să vă apropiaţi mai mult, c-aţi fost prea ocupaţi şi se pierde calitatea relaţiei.

Poate o să intraţi în vizorul şefilor care or să vrea şi mai mult de la voi, dar e tocmai bine, că nu vă sustrageţi de la efort.

Poate vă testează şefii şi vă dau ceva mai greu de făcut să vadă dacă sunteţi şi apţi. Se-anunţa succes!

 

SCORPION

Se poate să luaţi nişte bani şi să vă plătiţi dările majore, iar cu ce vă rămâne să mai ieşiţi pe undeva, la socializare pentru o stare de spirit mai suplă!

 

Se poate să vă spuneţi părerea cu privire la un proiect cu care vă tentează nişte angajatori, ba chiar să vă daţi acceptul.

Va caută cineva care spera s-aveţi o relaţie frumoasă, dacă nu sunteţi căsătoriţi şi să vă armonizaţi.

 

SĂGETĂTOR

Vă arde şi de treabă, şi de distracţie, c-aveţi un vibe pozitiv şi o să faceţi faţa tuturor solicitărilor că sunteţi prompţi în replică.

Se poate să vă simţiţi atraşi de cineva care va face curte de vreun an de zile, dar n-aţi luat-o în serios pân-acum pe această persoană. Vedeţi ce iese.

Sfera sentimentală e hoţ şi în orice moment poate să apară cineva care să creeze o atmosferă incendiara!

 

CAPRICORN

Se poate să vă lansaţi într-o nouă aventură profesională şi să vă consolidaţi statutul la muncă şi poate vi se încredinţează o funcţie.

Poate o să cheltuiţi nişte bani să mai ieşiţi cu ai voştri pe la spectacole, mai luaţi masa în oraş, să diversificaţi puţin.

Poate v-aţi hotărât să faceţi ceva anume cu banii din economii şi cumpăraţi ceva de valoare pentru casă.

 

VĂRSĂTOR

Vă vor contacta nişte oameni care vor să contribuiţi şi voi cu ceva la o campanie de strângere de fonduri, să le fiţi de ajutor unor oameni defavorizaţi.

O să puneţi în practică o idee care să v-aducă beneficii şi o să daţi frâu liber imaginaţiei să vă puneţi amprenta personală.

O să mai ieşiţi pe la mondenităţi ca să cultivaţi relaţiile existente şi să vă mai faceţi şi altele, să extindeţi aria de influenţă.


 PEŞTI

O să luaţi de undeva nişte bani şi poate-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu, rezervaţi un loc de cazare într-o staţiune de agrement pentru weekend.

Vă curtează diverse persoane să vă combinaţi la treabă, să intraţi într-un parteneriat de afaceri care să v-aducă bani frumoşi.

Se conturează o reuşită, după lungi eforturi şi aşteptări, şi-or să mai vină şi bani cât de curând.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel