Horoscop, marți, 14 noiembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 14 noiembrie 2023. 


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Când Luna intră în semnul zodiacal al Săgetătorului, ești gata să înveți mai multe despre lume. Extinde-ți mintea călătorind dincolo de comunitatea ta. Planificați o excursie fotografică. Refaceți-vă pașaportul și planificați o croazieră cu un prieten. Dacă aveți ocazia de a lucra de la distanță, luați în considerare posibilitatea de a călători și de a lucra în timp ce vă plimbați în jurul lumii sau faceți un tur pe jos într-o metropolă din apropierea orașului.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Simțul umorului este un atribut atrăgător, iar cu Luna în semnul Săgetătorului, poți găsi ceva absurd în orice situație dură cu care te confrunți. Este atât de ușor să lași problemele să-ți intre sub piele, dar de ce să permiți ca un moment negativ să îți strice o zi întreagă? Să râzi de ceva nu înseamnă că respingi gravitatea momentului, ci te ajută să faci față într-un mod mai sănătos și mai limpede din punct de vedere mental.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Crezi în a face din oameni o prioritate, așa că atunci când Luna intră în semnul Săgetătorului, te simți pregătit să te concentrezi pe petrecerea timpului de calitate cu persoanele și situațiile pe care le prețuiești cel mai mult. Ceea ce te concentrezi crește. Îți poți crea mai multe oportunități de a fi în preajma oamenilor din viața ta care înseamnă ceva pentru tine. În această perioadă a anului, vă puteți centra timpul petrecut împreună în jurul amintirilor de sărbători sau făcând lucruri pe care le iubiți împreună, cum ar fi gătitul, coacerea sau vizionarea filmului "It's a Wonderful Life".

 


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ce trebuie să fie în rutina ta zilnică? Recunoști că viața este complicată și, odată cu venirea vacanței, vrei să-ți gestionezi mai eficient timpul. Luna care își petrece ziua în sectorul obiceiurilor tale zilnice îți oferă o scuză pentru a stabili un plan de autoperfecționare. Poți începe prin a decide ce îți place să faci și pe ce vrei să te concentrezi mai întâi în fiecare zi. S-ar putea să ai câteva domenii pe care ai vrea să le faci mai bine. O rutină de lectură sau o rutină de somn sunt locuri minunate pentru a începe. Descărcați o aplicație de productivitate, cum ar fi Todoist, sau folosiți calendarul Google pentru a vă ajuta să vă maximizați eficiența.

 

 


Leu (23 iulie - 22 august)

Este timpul să îți stimulezi creativitatea, Leu, iar o modalitate de a face asta este să petreci timp făcând lucruri care te obligă să faci artă sau să faci lucruri frumoase. Poți să ții un jurnal de mână sau să încerci o carte de colorat pentru adulți folosind pixuri colorate cu vârf fin. Dacă ai un buget limitat, verifică magazinul Dollar sau Amazon pentru vopsele de acuarelă la prețuri accesibile, dacă asta e ceva ce vrei să faci. Luna în Săgetător te poate ajuta să te simți mai bine în pielea ta și îți poate da un sentiment de liniște și calm. Exploatează-ți fericirea și lasă-ți artistul interior să se exprime.

 


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Te gândești să te înrolezi în armată sau să urmezi pașii altor membri ai familiei? Nu se poate nega faptul că a face ceea ce a făcut un părinte sau cineva din familie îi face să se simtă mândri. Este o decizie importantă să alegi să duci mai departe visul sau moștenirea unei mame, a unui tată sau a unei alte rude respectate. În timpul acestei Luni în Săgetător, evaluează-ți motivația. Asigură-te că asta este și ceea ce vrei să faci și nu doar un act de mulțumire a oamenilor sau speranța de a rămâne în grațiile oamenilor pe care îi iubești.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Vrei să spui ce gândești și exact asta vei face cât timp Luna se află în cinstitul semn al Săgetătorului. Energia Săgetătorului îți scoate în evidență nevoia de a-ți exprima gândurile, chiar dacă nu te simți auzit. Dacă alegi să-ți reții o opinie, pierzi toate lucrurile bune care vin odată cu comunicarea transparentă: feedback, capacitatea de a învăța și de a crește și încrederea îndrăzneață. Toate acestea sunt trăsături necesare pentru a prospera la locul de muncă și în relațiile tale interpersonale.

 

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Îți place să ai lucruri frumoase și frumoase, iar când Luna este în Săgetător, aceasta este partea din tine care îți dorește să găsești un anumit obiect pe care să îl dăruiești unei persoane dragi de sărbători. S-ar putea să-ți placă să faci "window shopping" pentru a căuta oferte mai bune decât cele pe care le-ai găsi online. Poți face cumpărături din vitrină sau poți vizita Macy's pentru a vedea reducerile cu etichete roșii care vor avea loc în a treia sâmbătă a lunii. Puteți fi frugal, dar vă place să cumpărați o singură dată și să cumpărați bine atunci când faceți un cadou unei persoane la care țineți.

 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Îți pui inima pe mânecă astăzi și, datorită Lunii din semnul tău, ești ușor de citit. Nivelul tău de transparență emoțională este îndrăgit și s-ar putea să constați că oamenii te plac mai mult atunci când își pot da seama ce gândești astăzi. Simpatia ta crește cu cât îi cunoști mai îndeaproape.

 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este o zi excelentă pentru a petrece timp de calitate pe cont propriu. Singurătatea îți este de ajutor atunci când Luna se află în semnul Săgetătorului. S-ar putea să descoperi că îți poți auzi vocea interioară sau să simți o nouă direcție pentru viața ta în timpul meditației. Poate fi dificil să-ți reduci mintea la tăcere atunci când treci printr-o mini detoxifiere online, dar este bine pentru tine să ieși în natură și să verifici oportunitatea de a te bucura de natură.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ești pur și simplu un fluture social înnăscut, Vărsătorule, iar Luna în Săgetător te împinge să te apropii de prieteni, familie și colegi de muncă pentru a vedea ce mai fac. S-ar putea să nu auzi nicio cerere specială de rugăciune, dar să știi că, indiferent de ceea ce faci în timpul zilei, munca bună vine dintr-un spirit blând și liniștit.

 


Pești (19 februarie - 20 martie)

S-ar putea să vă simțiți îngrijorat de un angajament de vorbire care urmează, dar în timpul Lunii în Săgetător, aveți o oportunitate unică de a crea tipul de viață pe care doriți să o trăiți. Visează în stil mare, Pești. Privește schimbările actuale ca pe o oportunitate de a întâlni pe cineva nou sau de a atinge o nouă înălțime profesională.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel