Horoscop, marți, 14 martie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Descriere foto: Foto Freepik
Descriere foto: Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, marți, 14 martie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Visele pot deveni realitate, Berbec, dar ai nevoie de o structură solidă în jurul căreia să îți construiești viața. De multe ori te grăbești  fără un plan și mai târziu te întrebi cum să rezolvi o problemă după ce aceasta s-a întâmplat. Frumusețea zilei de astăzi este că știi acest lucru despre tine. Poți să iei lecția în serios și să te oprești înainte de a te grăbi. Faceți din această zi o zi minunată!

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Unele prietenii încep repede, dar pot dura o viață întreagă, în timp ce altele se pot strica într-o clipă. Este posibil să te gândești la cine ți-ar plăcea să fie în preajma ta din punct de vedere social. Poate fi mult mai ușor să lași cercul tău social să crească în mod natural și să te împrietenești cu toți cei pe care îi întâlnești. Dar astăzi, este posibil să ai ocazia să te ridici la un nivel superior și să înveți cine merită să fie aproape de tine - și cine nu.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ceva uimitor se va întâmpla pentru tine astăzi și ar putea implica viața ta profesională. Aveți un aliat care vă așteaptă în culise și care vă ajută pe parcurs. Nu vă fie teamă să vă asumați riscuri sau să vă arătați partea voastră puternică. Oamenii potriviți sunt atenți la acțiunile tale și te admiră de la distanță.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Astăzi abordezi lucrurile dintr-un alt punct de vedere și vezi frumusețea schimbărilor. Ai învățat lecții de viață valoroase și ai depășit situații grele. Atunci când îndoiala de sine bate la ușa ta, știi mai bine decât să răspunzi la ea. Sunteți aici pentru a vă îndeplini promisiunile pe care vi le-ați făcut și nimic - nici frica, nici conflictele personale nu vă vor sta în cale.

 


Leu (23 iulie - 22 august)

Ați așteptat cu răbdare ceea ce ați cerut să primiți de la univers. Au existat întârzieri, iar asta te-a făcut să te întrebi dacă universul a uitat că exiști. Ești tentat să faci o criză de furie, să te enervezi sau să agiți pumnul la adresa puterilor. Dar nimic din toate acestea nu va conta. Rugăciunile tale vor fi ascultate, Leu, dar cu o întârziere. Deocamdată, ai răbdare. Totul se va rezolva de la sine.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Numără-ți binecuvântările astăzi, deoarece ai multe lucruri minunate pentru care să fii recunoscător. Știi că ai trăit o viață fermecată din multe puncte de vedere. Acum că ai tot ce ai nevoie în viață și te străduiești să îmbunătățești lucrurile puțin câte puțin, ești gata să începi să îi ajuți și pe alții să își atingă obiectivele.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Munca grea chiar dă roade, Balanță. Astăzi îți vei dubla eforturile pentru un proiect important pentru a-l vedea dus la bun sfârșit. Acest lucru este pe deplin la îndemâna ta, deoarece te străduiești să faci lucrurile să fie gata, cât mai curând.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Geniul creativ din tine nu a murit. Poate fi greu să ajungi la natura ta inventivă și imaginativă acum, dar este acolo. Când te simți obosit, înfometat sau singur, este mai greu să te conectezi cu energia creativă pe care o posezi. Ai nevoie de o mică pauză pentru a-ți limpezi mintea.

 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Lucrurile nu se întâmplă întotdeauna așa cum ați dori, deoarece un factor de decizie nu este pregătit sau există o întârziere din alt motiv. S-ar putea să fie nevoie să insiști un pic pentru a vedea dacă poți găsi un buton magic sau pe cineva care are relații bune pentru a te ajuta să muți un munte.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Discuțiile te pot ajuta să nu te mai îngrijorezi în legătură cu o problemă pe care nu o poți controla. Nu poți să insiști și să pledezi pentru schimbare decât atât de mult timp. Astăzi trebuie să renunți la control și să le permiți celorlalți să rezolve lucrurile pe cont propriu. Folosește-ți timpul prețios pentru alte proiecte. Viața este prea scurtă pentru a o irosi!

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vă puneți pe gânduri. Ai încredere că intuiția ta nu te va îndrepta în direcția greșită. Dacă știi că trebuie să donezi ceva sau să investești într-un proiect în care crezi, atunci ai încredere că banii tăi vor aduce un randament.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Dragostea nu este întotdeauna răspunsul. Uneori trebuie să muncești din greu pentru a face lucrurile într-un mod care să te ajute să duci viața mai departe. Acest lucru poate însemna să dai la o parte sentimentele doar pentru astăzi, până când ordinea vieții revine la locul ei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel