Horoscop, marți, 12 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei. 

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de marți, 12 septembrie 2023, potrivit știrileprotv. 

 


FECIOARĂ
O să bifaţi câteva reuşite, o să daţi drumul şi acelor proiecte pe care le-aţi antamat ,mai demult, dar abia acum le puteţi pune în practică, şi o să vină şi succesul.

O destinaţie de vacanţă e tot ce vă poate scoate din starea de monotonie, de oboseală şi să vă ofere un vibe pozitiv.

 

BALANŢĂ
Întrevedere cu cineva care vă face o ofertă de job şi dacă aveţi unele nemulţumiri vă puteţi gândi, serios, la o mutare altundeva.

Poate scoateţi din banii de la ciorap ca să vă duceţi maşina în service, să vă simţiţi în siguranţă la volan.


SCORPION
O să aveţi o colaborare fructuoasă cu un partener de afaceri, care poate fi în particular şi să câştigaţi banii de care aveți atâta nevoie


Vi se returnează nişte bani şi o să vă puteţi lua diverse lucruri atât pentru voi, cât şi pentru casa.


SĂGETĂTOR
Vi se dă ceva nou de lucru la serviciu şi o să vă mobilizaţi ca să aveţi cel mai bun randament, să faceţi faţă onorabil.

Prietenii vă cheamă pe la evenimente prin oraş şi o să faceţi un tur de forţă, ca să cultivaţi nişte relaţii, să vă meargă şi vouă bine afacerile.

 

 CAPRICORN
Poate primiţi o confirmare - că vi se permite înscrierea la nişte cursuri, poate aţi căpătat un titlu şi intraţi într-o nouă etapă de viaţa profesională.

Poate vă invită cineva în alt oraş şi o să vă faceţi socoteli cu banii ca să v-ajungă, dacă vă duceţi în weekend.


VĂRSĂTOR
O să vă puteţi împăca, o să vedeţi, cu acea persoană care se supărase pe voi şi o să duceţi relaţia la alt nivel, poate vă căsătoriţi.

Vi se aprobă un credit bancar şi o să vă luaţi fie o casă, fie o maşină, să plătiţi şi taxele şcolare că nu vă era suficient salariul.

 

PEŞTI
Aţi putea pregăti o ieşire la rampa, o conferinţă, ceva care să vă includă şi pe voi şi să adunaţi lume în jurul vostru că nu trebuie să munciţi singuri.

Poate le întindeţi o mână de ajutor unor rude care au nevoie fie de un sfat de la voi, fie de bani, de suport moral, sau de altceva.


 BERBEC
Poate că se rescrie un contract pe care urmează să-l semnaţi, că nu respecta toate regulile şi o să mai aşteptaţi până la începutul anului viitor.

Se poate să începeţi o activitate solicitantă, poate fi un sport, sau plecaţi într-o călătorie cu foarte multe schimbări de ritm.


TAUR
Se poate să vă integraţi într-o echipă ca să practicaţi fie un sport, ca să vă dezmorţiţi, fie o preocupare de grup ca să serviţi o cauză nobilă.

Poate vă duceţi la o zi de naştere, sau are loc cununia civilă a unor prieteni, e ceva care trebuie sărbătorit.


GEMENI
Poate vă găsiţi ceva în plus de lucru şi o să vă bucuraţi de acel surplus financiar care să vă dea o libertate de mişcare ca va stresa lipsa banilor.

O să vă faceţi o rezervare pentru weekend, vă puneţi şi maşina la punct ca să puteţi şofa liniştiţi spre mare, munte.


RAC
Vă duceţi la o ceremonie, poate o fi doar o şedinţă şi o să puneţi ţară la cale că se-ntâmplă ceva la care aveţi şi un cuvânt de spus.

Poate vă mutaţi pentru o vreme cu chirie - cât zugrăviţi, sau vă mai luaţi o porţie de concediu.


 LEU
Se poate să primiţi bani, să faceţi şi nişte achiziţii şi să aveţi o perioadă de prosperitate, că lucrurile vă merg din plin.

Vine cineva care vă scoate din nota obişnuită şi o să vă faceţi planuri de afaceri, sau de călătorie.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 12 sep 2023, 06:22 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience