Horoscop, marți, 12 octombrie 2021. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Iată ce v-au pregătit astrele pentru azi, 12 octombrie 2021. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Primul Pătrar al Lunii sosește în semnul zodiacal al Capricornului, sectorul tău de carieră și statut social. Ceva important ți se poate întâmpla acum, Berbec, în zona carierei.

Pluton a devenit recent direct și, cu Saturn nu prea departe, munca și eforturile pe care te-ai străduit să le menții vor deveni mai ușoare pentru tine. Așteaptă-te ca un miracol sau un fel de evoluție promițătoare să înceapă să apară, fie în conversații sau discuții, pe parcursul săptămânii viitoare.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Primul Pătrar al Lunii are loc în sectorul tău de educație superioară sau de convingeri personale, iar când acest lucru se întâmplă cu energia Capricornului, s-ar putea să fii mai ancorat în pământ, mai determinat și, de asemenea, interesat de lucruri care nu seamănă cu ceea ce te distrează în mod obișnuit.


Acesta este un moment bun pentru a cerceta lucruri legate de ocultism, cum ar fi astrologia, cărțile de tarot sau chiar cumpărarea de cristale noi pentru a le încărca în timpul următoarei Luni pline.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Primul Pătrar al Lunii  în Capricorn are impact asupra sectorului tău de resurse și secrete comune.

Acesta este un curs greu de parcurs pentru tine acum, așa că așteaptă-te la o călătorie grea, dar care va fi și plină de satisfacții. Este posibil să vă străduiți să descoperiți lucruri.

S-ar putea să trebuiască să fii atât practic, cât și detașat de rezultat, deoarece ceea ce vrei să vezi că se întâmplă necesită toată gândirea imparțială pe care o poți aduna în această perioadă.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Primul Pătrar al Lunii ajunge în sectorul tău de angajament, este momentul să faci o evaluare profundă a ceea ce trăiești.
Poate că ai spus da la prea multe lucruri, iar timpul tău a devenit copleșitor de bombardat cu sarcini care nu au cu adevărat niciun sens pentru tine. Este timpul să treceți în revistă parteneriatele și activitățile care vă absorb timpul și care vă îndepărtează de ceea ce trebuie să vă concentreze atenția.

Nu trebuie să faci mai mult, Cancer, acesta este momentul în care trebuie să faci mai puțin și să-ți planifici să închei un proiect în forță, pentru că te-ai concentrat cu rază laser.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Această Semilună are loc în sectorul tău de muncă și al rutinelor zilnice și, sincer, este timpul să te uiți la obiceiurile tale. Sunt ele bune?

Sunt de genul celor pe care le vei regreta peste ani? O voce mică din interiorul tău ți-a spus că este timpul să te lași de fumat sau de băut? Viciile sunt o parte a problemei atunci când ai de-a face cu energia Capricornului.

Pluton este direct, Saturn este direct, iar toată această energie afectează ceea ce experimentezi în această săptămână în timpul tranzitului Lunii Capricorn. Nu aștepta un moment ideal pentru a începe. Momentul potrivit este acum.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Lucrurile vor începe să se schimbe în viața ta sentimentală, dar s-ar putea să trebuiască să devii puțin creativ.

Lucrurile au fost plictisitoare în ultima vreme și te-ai săturat de asta, așa că atunci când Primul Pătrar al Lunii  dă un ton de criză în viața ta amoroasă, începi să observi.

Dar, va depinde de tine să faci niște schimbări importante. Presiunea este una singură, deoarece Mercur retrograd în sectorul tău de bunuri personale subliniază o revizuire atentă a ceea ce ții la tine.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Acolo unde Pluton a fost retrograd, Primul Pătrar al Lunii în Capricorn pune punct la sfârșitul unei lungi sentințe. Vei ști cu mai multă claritate de ce trebuie să te ocupi, deoarece problemele par să-ți capteze atenția.

Criza lovește casa ta și acest lucru se referă la afaceri care implică un anumit membru al familiei, în special tipuri puternice, cu figuri masculine mai în vârstă, care adesea sunt responsabile de domenii pe care toți ceilalți depind de înțelepciunea lor pentru a le supraveghea.


Zguduirile pot da totul peste cap pentru o vreme, dar atunci când apar schimbări mari și neașteptate, acesta este un semnal că viața este pe cale să ia o nouă direcție și în bine.


Acum, că Pluton rx a luat sfârșit acolo unde are loc această fază a Lunii, schimbarea va fi mai ușor de abordat și vei descoperi că ai instrumentele necesare pentru a o face singur.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Primul Pătrar al Lunii  în sectorul tău de comunicare subliniază și rolul pe care îl joci în comunitatea ta.

Te vei simți chemat să militezi din partea celorlalți, poate chiar să te implici mai mult în probleme care țin de politică, de activitatea în social media și de scrierea de scrisori către oficialii publici.


Cu Saturn și Pluton făcând valuri în sectorul tău de casă și comunitate, există o legătură personală cu lucrurile cărora vrei să le dedici timpul tău. Cu alte cuvinte, Scorpionule, dacă o problemă te afectează personal, nu sta pe margine, implică-te și acționează.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Arată-mi banii este motto-ul tău în această săptămână, deoarece Primul Pătrar al Lunii  are loc în sectorul tău de proprietate personală.

Nu ești mai presus de a dărui din bunătate, dar în acest moment, totul se rezumă la bani, pe măsură ce te străduiești să-ți construiești o plasă de securitate financiară pentru a te proteja împotriva oricăror pierderi pe care le percepi că vor apărea în viitor.


Ați trecut prin chinuri, deoarece Pluto retrograd v-a ajutat să evaluați imprevizibilitatea vieții, dar acum, cu retrospectiva fiind complet 20/20, puteți vedea foarte clar ce trebuie să faceți și pentru ce trebuie să vă străduiți, iar asta înseamnă mai mulți bani.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Atunci când Primul Pătrar al Lunii  are loc în sectorul tău de sine, știi că scrisul este pe perete și că trebuie să acționezi.

Nimeni altcineva nu o va face în locul tău, Capricorn, iar acesta este momentul tău să muncești din greu pentru ceea ce crezi și să vezi cum energia ta se materializează în rezultate pozitive.


Cu presiunea lui Pluton retrograd asupra ta slăbind și lucrurile încep să se îmbunătățească și cu Saturn direct. Vei manifesta lucrurile pe care ți le dorești canalizându-ți energia într-un mod puternic pe progres, succes și, mai târziu, acest lucru ar putea implica și dragostea.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Primul Pătrar al Lunii în sectorul tău al dușmanilor ascunși este momentul în care ai putea începe să vezi scrisul de pe perete clar ca lumina zilei.

S-ar putea să nu fi vrut să vizualizați capcanele care v-au fost întins, deoarece negarea este mult mai ușoară decât abordarea problemei, dar Saturn și Pluton direct vă împing să priviți realitatea cu ochii larg deschiși.


Chiar nu există un moment ca acum pentru a te elibera de problemele care nu sunt ale tale, iar dacă sunt, pentru a le rezolva și a merge mai departe plănuind să ai un sfârșit de an mai puternic și un început de an 2022 mai glorios.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Primul Pătrar al Lunii  poate fi un punct de ruptură pentru tine, deoarece începi să vezi cum anumite persoane din viața ta nu te mai ajută sau nu-ți mai servesc la nimic.

Nu ai nevoie să întreții pe cei care fac pe deștepții și cu siguranță nu ai nevoie de nicio dramă. Există motive pentru care ai simțit că zidurile vieții s-au prăbușit un pic mai strâns decât ți-ai dori.


Saturn și Pluton te-au împins să te revizuiești și să nu te mai joci, iar această Lună ar putea fi picătura care a umplut paharul având în vedere că te-ai decis să tai legăturile cu așa-zișii prieteni care îți irosesc timpul și energia.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel