Horoscop, marți, 11 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel

Horoscop zilnic: 11 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Te simți vulnerabil din punct de vedere financiar. Este posibil să experimentezi sau să ai un indiciu de instabilitate în domeniul finanțelor și al investițiilor în timpul conjuncției de astăzi a Lunii cu Uranus. Nu lăsa ca acest lucru să te zguduie prea tare, în schimb consideră că este un semnal de alarmă că este timpul să faci ceva pentru a crea mai multă siguranță în viața ta.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Luna exaltată în semnul tău se întâlnește cu Uranus și acest lucru poate aduce un pic de dramă în paradis pentru tine. S-ar putea să fie nevoie să treci peste câteva furtuni în viața ta înainte de a ajunge într-un loc în care să te simți în largul tău. Încearcă să nu vezi tot ceea ce este negativ și amintește-ți că curcubeul urmează la scurt timp după o furtună mare.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Nu puteți controla toți oamenii și s-ar putea chiar să aveți probleme în a vă controla și pe voi înșivă. Întâlnirea Lunii cu Uranus în sectorul tău al dușmanilor ascunși este un memento că nu poți prezice viitorul și nici nu ar trebui să încerci. Atunci când cineva face ceva radical opus față de ceea ce credeai tu că este capabil să facă. Fii atent la propria reacție și, dacă este nevoie, păstrează distanță până când situația se liniștește.

 


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Prietenii sunt o parte neprețuită din viața ta, iar pentru astăzi, când Luna și Uranus lucrează atât de strâns în sectorul tău de prietenie, s-ar putea să ți se pară imposibil să nu te implici în viața cuiva. S-ar putea să ți se ceară să ajuți într-o perioadă de criză sau pur și simplu să fii acolo, emoțional, în timp ce ei trec printr-o schimbare majoră.


Leo
(23 iulie - 22 august)

Se anunță o oportunitate în cariera ta astăzi, deoarece energia miraculoasă a lui Uranus perturbă fluxul pașnic al Lunii în sectorul tău de reputație. Munca ta poate fi vizibilă acum și, în curând, răsplătită.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Credința este pusă la încercare astăzi, deoarece Luna și Uranus lucrează la lucrurile din sectorul tău de credință. S-ar putea să simțiți că există câteva încercări pe care ați dori să nu trebuiască să le repetați niciodată. Fecioară, există întotdeauna forțe care lucrează pentru a-ți dirija mersul spiritual într-un mod nou sau pentru a potența o trezire. Sufletul tău poate fi super încărcat la sfârșitul acestei săptămâni, dar asta te va face mai puternic.

 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

În ultima vreme ai simțit că depinzi de o anumită persoană. Lipsa unei baze adevărate poate fi surprinzătoare atunci când toate "ouăle tale sunt într-un singur coș". Nevoia de diversificare poate apărea, pe măsură ce Luna și Uranus fac minuni în sectorul tău de resurse și secrete comune. Acesta este un moment pentru a examina chestiuni care implică moștenirea, testamentele și parteneriatele.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ce este dragostea adevărată dacă nu poate rezista încercărilor? Drumul spre dragoste și romantism se poate simți provocator astăzi, deoarece Luna și Uranus se asociază în sectorul tău de angajament.  Acest lucru se poate simți ca un șoc în  viața ta amoroasă și chiar te poate face să te întrebi dacă relația ta este potrivită. Dar această energie va trece în următoarele câteva zile. 

 

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Așteaptă-te la mai multe de făcut decât poți face față, dar de multe ori așa îți place să fie viața - plină. Ziua vine cu un pic de aventură, deoarece Luna și Uranus aduc câteva sarcini surpriză pe care să le adaugi pe lista ta de azi. Concentrează-te pe organizare, rămânând fidel obiectivelor tale de sănătate și fitness, în timp ce îți sporești productivitatea.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cupidon ar putea arunca o săgeată în direcția ta și s-ar putea să fii surprins de cât de trecătoare poate fi dragostea atunci când Luna și Uranus se află în sectorul tău romantic. Dar, dacă sunteți gata pentru o scurtă aventură de iarnă, astăzi ați putea întâlni pe cineva special care este doar în trecere, dar care se distrează mult bucurându-se de călătorie.


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


Tensiunile din familie își pot dezvălui partea lor mai urâtă astăzi și este ușor să te simți ca și cum ai fi prins în mijlocul unei drame care nu este necesară. Pe parcursul zilei de astăzi, Luna în conjuncție cu Uranus, lăsarea lucrurilor să se rezolve de la sine ar putea fi cea mai bună modalitate de a aborda tensiunile din relații.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

De ce să vă certați? Există momente în care oamenii se comportă un pic ieșit din comun și depinde de tine să fii adultul în această situație.  Cu Luna și Uranus în Taur traversând sectorul tău de comunicare, poate fi greu să îți muști limba când cineva te enervează, dar ar putea fi mai inteligent până când trece acest tranzit.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel