Horoscop, marți, 1 iunie 2021

Data publicării:
Horoscop. pixabay.com autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop. pixabay.com autor Hermann Traub

Horoscop. Marți, 1 iunie, vom avea o conjuncție între Soare și Nodul Nord.

Berbec

Vrei să comunici, dar nu ai cu cine. Persoanele din jurul tău vor fi mai liniștite sau pur și simplu nu vor avea același nivel de energie ca al tău.

Taur

Discuțiile despre bani te vor scoate din zona de confort, mai ales dacă apar din partea familiei. Până la urmă trebuie să pui niște limite serioase în acest sens.

Gemeni

Vei avea mari așteptări de la această zi. Și din păcate, nu vor fi deloc apropiate de realitate. Încearcă să nu găsești vinovați.

Rac

Te vei întâlni sau vei discuta cu oameni care nu au mai fost prezenți în viața ta de ceva timp. Este important și trecutul, dar prezentul este cel care contează.

Leu

Faci ce faci și te pierzi în discuții cu prietenii, care mai de care mai superficiale. Ziua este destul de haotică și te vei simți epuizat. Partenerul te vrea mai serios. 

Fecioară

Refuzi să primești sfaturi de la colegi sau șefi. Crezi că au interese proprii și de aceea alegi să iei deciziile de unul singur și să demonstrezi de ce ești capabil.

Balanță

Vei avea de făcut multe drumuri, unele pentru serviciu, altele pentru tine. Și bineînțeles că Mercur retrograd va provoca numeroase întârzieri și blocaje neașteptate.

 

Citește mai multe pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel