Horoscop MAI 2023. Previziuni complete pentru fiecare Zodie/Ascendent

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, ne prezintă horoscopul lunii MAI 2023 pentru fiecare Zodie/Ascendent. Iată cum va fi a cincea lună din an pentru toate semnele din zodiac!

Un lucru e cert: tranzitele și evenimentele astrologice ale lunii mai vor crea multe așteptări. Mai ales din punct de vedere financiar. Eclipsa de Lună, staționarea lui Mercur și intrarea lui Jupiter în Taur vor crea premisele unor noi moduri de monetizare. Cu toții vom avea nevoie de mai mulți bani, de resurse suplimentare sau de alte talente. Cert este că nu le vom dobândi pe repede înainte, ci cu încetinitorul. Și un alt laitmotiv al acestei luni este confortul. Siguranța. Nu ne vom arunca în niciun proiect până când nu vom avea toți termenii și toate condițiile stabilite din timp.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

În prima parte a lunii mai o să fii mai înfrânat, în căutare de stabilitate. Dar spre final de lună, o să îți dorești să ieși în față și să spargi gheața. Fii curajos, îndrăznește și bucură-te chiar de mai mult tupeu, pentru că îl vei avea pe Marte în Casa a 5-a și pe Jupiter în Casa a 2-a, a banilor. Luna mai vine cu multe cheltuieli, dar și cu venituri pe măsură. Găsește pasiuni noi și monetizează-le! 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel