Horoscop MAI 2022: Ziua NOROCOASĂ pentru fiecare ZODIE

Data publicării:
Horoscop MAI 2022: Ziua NOROCOASĂ pentru fiecare ZODIEFoto Unsplash/ autor Amy Reed
Descriere foto: Horoscop MAI 2022: Ziua NOROCOASĂ pentru fiecare ZODIEFoto Unsplash/ autor Amy Reed

Cea mai noroscoasă zi din luna mai 2022, pentru fiecare zodie. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)- Ziua cea mai norocoasă: 10 mai 


Această zi ar trebui să apară mai multe oportunități și să te facă să te simți ca și cum ai zbura la înălțime. Nu există nimic ce nu poți realiza în acea zi și ar trebui să te simți inspirat să profiți de fiecare oportunitate pe care ți-o oferă universul, pentru că norocul este cu adevărat al tău pe 10 mai.

Taur (20 aprilie - 20 mai)- Cea mai norocoasă zi: 16 mai 


S-ar putea să te fi întrebat, când va apărea din nou norocul în viața ta. Ei bine, vei avea parte de mult noroc, pe 16 mai. Această zi va aduce oportunități uriașe în viața ta amoroasă. Fie că este vorba de un nou partener, prima întâlnire sau o logodnă, aceasta este o zi în care cu adevărat te simți norocos în dragoste.


Gemeni (21 mai - 20 iunie) Cea mai norocoasă zi: 30 mai 


Chiar dacă sezonul tău începe pe 20 mai, ziua de 30 mai va aduce noi oportunități în viața ta. Ceea ce va permite, de asemenea, ca norocul să preia controlul pentru o vreme. Este, de asemenea, un moment minunat pentru a renunța la orice idee greșită despre ceea ce crezi că ar trebui să faci și pentru a îmbrățișa cu adevărat puterea propriei tale autenticități

Rac (21 iunie - 22 iulie) Cea mai norocoasă zi: 15 mai 


Se pare că universul nu a fost blând cu tine în ultima vreme. S-ar putea să fi creat o mulțime de momente în care ai crezut că universul pur și simplu nu era de partea ta. Cu toate acestea, 15 mai va schimba asta. Această zi îți va aduce un sentiment de compasiune și pace. Va fi, de asemenea, o șansă de a face alegeri mai sănătoase în toate aspectele vieții tale. Odată ce se va întâmpla asta, vei începe să te simți mai bine în legătură cu viața ta.


Leu (23 iulie - 22 august) Cea mai norocoasă zi: 8 mai 


Această zi îți va oferi șansa de a profita din plin de oportunitățile care îți ies în cale. Mesajul pentru tine, este că norocul pe care îl cauți, este reprezentat de acțiunile pe care le întreprinzi, așa că nu ezita să faci o mișcare riscantă pe 8 mai. 


Fecioară (23 august - 22 septembrie) Cea mai norocoasă zi: 24 mai 


Această zi te va încuraja să îți păstrezi căminul cald pentru familia ta atunci când vine vorba de dragoste. De asemenea, acea zi ar putea însemna că minunile sunt pe drum. Dacă ai căutat îndrumare sau ai vrut să-ți îmbunătățești casa, acea zi este ziua în care să faci să se întâmple acest lucru, amintindu-ți cine ești cu adevărat și ce valorezi. 

Citește continuarea pe RadioDCNews. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel