HOROSCOP MAI 2022 pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT. „Acțiune, curaj nebun, începuturi”

Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu predicţiile complete pentru luna mai, pentru fiecare zodie / ascendent:

Evenimentele astrologice ale lunii mai ne arată că este a doua cea mai importantă lună a anului 2022 și asta pentru că ne aduce intrarea lui Jupiter în semnul Berbecului. Acesta ne va da o porție zdravănă de curaj!

 

Previziuni pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT în LUNA MAI:

HOROSCOP MAI 2022. BERBEC / Ascendent în BERBEC

Pentru voi cel mai important eveniment este intrarea lui Jupiter, simbolul expansiunii, chiar în semnul vostru! Jupiter o să vă aducă încredere, curaj, o să vă facă să demarați proiecte pe cont propriu. 

Pe de o parte, Jupiter vă aduce nevoie de a închide cicluri bolnăvicioase, toxice, care v-au măcinat până acum și nu v-au făcut bine deloc, pe de altă parte, aici se vede nevoia de prospețime, de a începe ceva nou. În special cei născuți în primul decan vor vedea și vor simți intens efectele intrării lui Jupiter în Berbec.

Totodată, Jupiter poate să producă schimbări la nivelul aspectului, poate să vă îngrașe sau poate să vă slăbească, poate să genereze și imboldul de a începe o activitate fizică, de a face sport. Vine și cu dorința de a călători, de a extinde lumea, de a lărgi limitele fizice, dar și informaționale. 

De data aceasta veți putea să faceți lucrurile fără să mai aveți nevoie de ajutorul personal, vă veți putea baza doar pe forțele proprii, nu o să mai țineți cont de ce spun ceilalți. 


HOROSCOP MAI 2022. TAUR / Ascendent în TAUR

Planetele din casa a 11-a se îndreaptă către casa a 12-a. Intrând în casa a 12-a, Venus, guvernatorul vostru vă aduce o perioadă în care trebuie să stați puțin la locul vostru, să meditați. Jupiter va intra și el în casa a 12-a și va aduce nevoia de izolare, înstrăinare, dar și o mai mare atenție asupra sănătății. Oriunde se duce Jupiter amplifică. De aceea s-ar putea să fie reactualizate probleme vechi de sănătate, eventual puteți găsi un tratament. 

Voi sunteți cunoscuți ca fiind dornici de stabilitate, însă în luna mai este bine să vedeți care vă sunt limitele și cum puteți să vă debarasați de ceea ce nu vă mai folosește și nu vă mai face bine. 

Eclipsa de pe 16 mai este în casa relațiilor pe axa Taur-Scorpion Dacă vreți să vă rupeți total de un partener sau de o persoană care v-a făcut neplăceri, acum este momentul, chiar dacă...

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 29 apr 2022, 14:57 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience