Horoscop, luni, 8 noiembrie 2021

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Quique
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Quique

Horoscop, luni, 8 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Mercur din Scorpion va face un aspect armonios cu Venus din Capricorn, aspect menit să ne ajute să ne comunicăm mult mai ușor sentimentele și să facem promisiuni pe plan amoros de care chiar ne vom ține. Intuiția va funcționa destul de bine.

Berbec

Astăzi vei prefera să asculți mai mult. Îi lași pe ceilalți să vorbească, iar tu le analizezi cu mult interes atât limbajul verbal, cât și cel non-verbal.

Taur

Partenerul va fi prea curios, dar nu degeaba. Descoperirile lui te vor ajuta și pe tine. Vei fi destul de suspicios în discuțiile de la serviciu.

Gemeni

Vei fi prea chibzuit, chiar și pentru gusturile tale. Îți faci socoteli peste socoteli și impui mai multe condiții celor din jurul tău.

Rac

Orice s-a întâmpla astăzi, bun sau rău, copiii vor fi sursa ta de echilibru. Indiferent de vârsta lor. Comunicarea cu partenerul poate fi îmbunătățită.

Leu

Astrele îți recomandă să ai curaj și să le spui colegilor de la serviciu dacă treci prin clipe mai grele. Ei te vor înțelege și te vor ajuta.

Fecioară

Încerci să fugi de orice discuție sau eveniment care presupune și discuții despre suferință. Astăzi ai nevoie de multă voie bună.

 

Citește continuarea pe DC NEWS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel