Horoscop, luni, 31 iulie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care își rezolvă problemele financiare

Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai importante previziuni ale zilei.

Neti Sandu a realizat horoscopul pentru ziua de  luni, 31 iulie 2023, potrivit știrileprotv.


BERBEC

O să vă preocupe confortul locuinţei şi mai luaţi câte ceva, eliberaţi spaţiul ca să fie mai lejer, aerisit şi poate vă ocupaţi şi de o terasă, o grădină, de garaj.

Capitolul - sănătate - cere mult mai multă atenţie în perioada asta că aţi dat ignore unor dureri şi nu e bine.


TAUR

Un proiect de timp liber v-ar aduce şi relaxare, dar şi bani dacă e cineva interesat de domeniul respectiv - aveţi şanse de câştiguri consistente chiar.

Vă puteţi reface viaţa de cuplu dacă au fost probleme şi deveniţi părinţi, să faceţi nişte schimbări majore.


GEMENI

Poate faceţi un shopping online ca să completaţi lipsurile din casă şi să luaţi şi cu voi în vacanţă câte ceva, acolo unde vă duceţi, ca să faceţi o economie.

Poate vă interesaţi şi de soarta maşinii, să ştiţi dacă e funcţională, sau mai trebuie schimbată vreo piesă.


RAC

Se poate să fi descoperit nişte cursuri de urmat, care v-ar lărgi orizontul, şi să căpătaţi o specializare cu promisiuni de bani frumoşi - în perspectivă.

Se poate vă implicaţi într-o activitate de grup, poate fi şi o excursie cu un itinerariu frumos şi lung, cât să vă acapareze, să vă placă.

LEU

Vă bucuraţi de nişte privilegii, vi se dau nişte bani din urmă, o fi şi un proiect pe care să-l manageriați voi, şi o să meargă totul ca uns.


Se poate să faceţi cumpărături masive, sau un lucru costisitor, cum ar fi o maşină, sau o casă.


FECIOARĂ

O să preluaţi o iniţiativa, poate puneţi pe făgaş un proiect de care să vă ocupaţi după ce vă-ntoarceţi din vacanţă, ca să fiţi în formă maximă.

O să vă găsiţi o destinaţie de vacanţă şi veţi amâna toate treburile de pe agendă ca să mai şi respiraţi.


BALANŢA

O veste bună legată de casă, de familie, şi o să faceţi, probabil, nişte investiţii fără să cheltuiţi prea mulţi bani, că daţi de reduceri pe ici, pe colo.


Poate intraţi într-o nouă etapa profesională şi o să munciţi mai mult ca să obţineţi aceleaşi câştiguri că înainte, dar iată, cu efort suplimentar


SCORPION

Se pare c-o să trebuiască să vă descurcaţi singuri, de unde se lăudaseră nişte prieteni c-or să v-ajute, să fie alături de voi - lucrurile sunt în continuă schimbare.

E cineva interesat de voi şi poate-i acordaţi un plus de atenţie dacă n-aveţi partener de cuplu, că pare să fie o persoană serioasă.


 SĂGETĂTOR

Vi se propune o funcţie, sau să vă angajaţi într-un gen de proiect cu care n-aţi mai avut de-a face, şi o să vă descurcaţi - că vouă tocmai provocările vă prind cel mai bine.

Poate aveţi de dat un examen, sau vă duceţi la un interviu pentru un job atrăgător şi rezultatele par să fie favorabile.


 CAPRICORN

E cineva care vine cu o propunere de colaborare şi dacă vă puteţi rupe din timpul liber o să vă încumetaţi de aşa ceva, dacă nu, ziceţi PAS

E posibil să luaţi nişte bani şi să vă gândiţi la câteva zile de concediu ca să scăpaţi de toată oboseala acumulată.


VĂRSĂTOR

O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună, sau să plecaţi în vacanţă, că vă înţelegeţi, vă distraţi ca lumea, şi o să fie un câştig pentru toată lumea.

Cineva din trecutul sentimental revine ca să vă ceară a doua şansă! Poate-o şi primeşte!


 PEŞTI

Şefii au nevoie de voi şi o să vă daţi peste cap să ţineţi pasul cu cerinţele lor, că s-or fi adunat cam multe şi, probabil, voi sunteţi salvarea.

Cineva cu care aţi avut o relaţie serioasă dispăruse din peisaj şi poate mai sunt ceva aspecte de lămurit că, cine ştie, poate vă împăcaţi.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 31 iul 2023, 07:03 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience