Horoscop, luni, 31 mai 2021

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay/ autor: Paolo Trabattoni
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay/ autor: Paolo Trabattoni

Horoscop. Luni, 31 mai, avem un trigon între Marte din Rac și Neptun în Pești.

Berbec

Prima zi a săptămânii te va găsi într-o stare de moleșeală. Nu prea vei avea chef de nimic și vei reacționa cu întârziere la absolut orice.

Taur

La serviciu, ai parte și de laude, dar și de critici. În plus, nu vei ști deloc cine îți este aliat cu adevărat. Nu lua decizii pripite în ceea ce privește cheltuielile!

Gemeni

Poți deveni cu ușurință motorul echipei din care faci parte. Retrogradarea lui Mercur în semnul tău îți va aduce numeroase idei și soluții unice.

Rac

Vei avea tendința să crezi că nu este nimeni onest cu tine, că sigur apropiații îți fac tot felul de lucruri intenționat. Ai nevoie să fii cât mai prezent și pragmatic.

Leu

Este posibil să fii pus în fața faptului împlinit, ori de colegi, ori de partener. Nu evita să ceri mai multe detalii sau să ceri argumente astfel încât să mai poți amâni o decizie.

Fecioară

Haosul din zona carierei este menit să te scoată în față, să te facă mai vizibil în fața superiorilor. Dar asta depinde numai și numai de tine.

Balanță

Nu va fi o zi specială pentru tine. Rutina cotidiană își spune cuvântul. Schimbul de idei este singurul care contează într-o zi plictisitoare.

Citește continuarea pe DC News. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel