Horoscop, luni, 25 octombrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto
Descriere foto: Horoscop, foto Pixabay/ autor Alexas Foto

Horoscop, luni, 25 octombrie 2021. Prognoza astrologică pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Concentrează-te pe lucrurile importante, Berbec. Luna intră în semnul zodiacal al Racului, sectorul tău de acasă, iar acest lucru îți prezintă provocări din care să te dezvolți. 


Învățați să fiți mai puternici în următoarele zile, deoarece este posibil să simțiți nevoia de a vă lipi mai mult de ceea ce vă este familiar și sigur, făcând în același timp schimbări importante în viața voastră, în special centrate pe relații.  


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Spune puțin, dar, așa cum se spune, poartă o greutate mare. Luna intră în semnul zodiacal al Racului, sectorul tău de comunicare, și aici îți regăsești vocea. 

Este posibil să vorbiți mai mult decât de obicei, dar nu neapărat în fața unei mulțimi. Scrisul, jurnalul, gândirea și chiar rugăciunea sunt exerciții excelente pe care te poți sprijini în timp ce îți recapeți perspicacitatea și claritatea după atâtea evenimente care au avut loc luna aceasta.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

E bine să economisești, dar în ce îți investești cel mai mult banii? 

Când Luna intră în semnul zodiacal al Racului, sectorul banilor, al investițiilor, al analizelor financiare și al analizei oportunităților tale generale de generare de venituri sunt în ordine. Când vezi că se pot face reduceri, de ce nu? 

Mai ales dacă te ajută să scapi de datorii, să renunți la câteva obiceiuri proaste și să faci un un venit pe care să-l adaugi mai târziu într-un cont de economii.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Oamenii se schimbă mereu, dar, în esența lor, sunt atât de multe lucruri care rămân la fel. 

Luna intră în semnul zodiacal al Racului, sectorul tău de identitate, și ai o mulțime de lucruri la care trebuie să lucrezi. 

Poate că aceasta poate fi ca și perioada ta de rezoluție de dinainte de 2022. Eliberați dulapul de hainele vechi. Pune deoparte lucrurile de vară și salută oficial toamna schimbând garderoba.

 


Leu (23 iulie - 22 august)

Cu toții avem lucruri care par să se ascundă în spatele unor obiceiuri, a unor moduri vechi de gândire și chiar a unor emoții negative pe care le gestionăm, dar pe care trebuie să le vindecăm în schimb. 

Luna intră în semnul zodiacal al Racului, sectorul dușmanilor tăi ascunși, iar acesta este momentul în care trebuie să combați ceea ce te reține.

De la lista ta nesfârșită de lucruri de făcut până la îmbunătățiri în ceea ce privește gestionarea timpului, nu înceta să încerci să faci ziua mai bună decât a fost ieri.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Oamenii care știu cum să te țină de mână și să-ți îmbrățișeze toate părțile  bune sau rele sunt cei cu care trebuie să ieși mai mult ca niciodată. 

Luna intră în semnul zodiacal al Racului, sectorul tău de prieteni, iar aceasta este o energie vindecătoare pentru tine. 

Poți să înveți și să te dezvolți alături de un prieten care este sincer și direct, oferindu-ți și câteva sfaturi sănătoase atunci când este nevoie. 

 


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Este timpul să revigorați CV-ul și să actualizați scrisorile de intenție. Nu este niciodată un lucru rău să vezi ce are de oferit piața. 

S-ar putea să fii surprins să îți compari rolul actual cu descrierile de joburi cu titluri strâns legate de ceea ce faci acum. 

Odată cu intrarea Lunii în semnul zodiacal al Racului, sectorul tău de carieră, s-ar putea întâmpla o schimbare pentru tine. 

O ofertă de angajare sau un interviu ar putea merge bine, conducându-te spre un loc de muncă mai bun decât cel pe care îl ai acum.

 


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Acordă-ți permisiunea de a lenevi puțin cu o carte bună sau de a viziona un film de groază care îți dă fiori. 

Luna intră în semnul zodiacal al Racului, sectorul tău de învățământ superior, dar asta nu trebuie să însemne că stai într-o sală de clasă formală. 

Îți poți lăsa imaginația să evadeze într-o lume nouă, creată de altcineva. Poți învăța un fapt nou citind sau vizionând o piesă de ficțiune de înaltă calitate. 

 

 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai nevoie de mai multă afecțiune și atenție astăzi. 

Dar atunci când oamenii spun, ceilalți te iubesc în cel mai bun mod posibil, se poate simți ca un pahar de apă rece pe față. 

Așadar, este greu să accepți lipsa de disponibilitate emoțională a unor persoane atunci când Luna intră în semnul zodiacal al Racului, sectorul tău de resurse comune. 

Ai nevoie de iubire în moduri mari și mici, și nu trebuie să fie ceva ce necesită mult timp. Vă mulțumim. Un zâmbet, chiar și o îmbrățișare pot face minuni pentru psihicul tău.

 


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Simți dorința de a lua o decizie, dar lucrurile se pot simți puse în așteptare pentru cel de la care aștepți vești. 

Luna intră în semnul zodiacal al Racului, sectorul tău de angajament, iar ceea ce îți dorești este ca toată lumea să fie împreună ca o unitate. 

Ziua poate părea puțin mai lungă decât de obicei, în cazul în care problemele de relație se extind până seara, dar există speranța că o schimbare de situație va veni și îi va readuce pe toți în sincronizare în curând.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Munca, energia și efortul tău aplicat bine, pot fi pozitive pentru tine astăzi. Așadar, bucură-te să te concentrezi asupra lucrurilor care contează cel mai mult. 

Luna intră în semnul zodiacal al Racului, sectorul tău de sănătate, iar acest lucru poate însemna o plimbare lungă sau o plimbare pe plajă. Mergi la restaurantul preferat sau reintră în sala de sport (chiar și online), dacă simți că este sigur să revii din nou la o activitate normală.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Scoateți la iveală culorile și creioanele colorate. Dacă vă place să vă jucați cu cărți de colorat pentru adulți, muzică sau să pictați, explorați-vă copilul interior cu activități jucăușe. 

Luna intră în semnul zodiacal al Racului, sectorul tău de creativitate. Așadar, nu lăsați să treacă ziua fără să faceți un mic lucru care să vă dea un sentiment de pace. Ascultați muzică bună. Adorați arta frumoasă. Citiți un pic de poezie.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel