Horoscop, luni, 22 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Unsplash.com/ autor James Lee
Descriere foto: Horoscop. Unsplash.com/ autor James Lee

Horoscop. Soarele intră în Săgetător. 

Intrarea Soarelui în semnul Săgetătorului ne va face pe toți mai optimiști, mai dornici de viață sau mai dispuși să acumulăm noi cunoștințe. Ieșim din energia Scorpionului, mai tenebroasă, și ne căutăm un nou drum mai luminos. Inițial vom fi nevoiți să percepem cât de puternic este egoul nostru, deoarece Soarele va face o conjuncție cu Nodul Sud.

Berbec

Reușești să împaci cu succes partea ta mai curajoasă cu aceea mai pesimistă. Îți dai seama că încrederea te poate scoate din orice bucluc.

Taur

Multe dintre evenimentele zilei nu sunt de controlat. Tot ce poți este să îți dai timp și spațiu să le observi și abia pe urmă să iei o decizie.

Gemeni

Reflectoarele astrale vor fi pe relație și partener. Te vei implica mai mult în viața lui sau el va fi mult mai atent la ceea ce tu întreprinzi.

Rac

Astăzi ai nevoie mai mult ca oricând să muncești, să te simți util sau să te ocupi eficient de treburile casei. Cumva, munca te echilibrează.

Leu

Este o zi în care trebuie să te pui pe primul loc în absolut orice vei face. Și nu neapărat din egoism, ci pentru că așa îți vei seta limite personale.

Fecioară

Vrei să stai mai mult pe acasă. Îți vei refuza prietenii și chiar vei renunța la a mai face ore suplimentare. Cel puțin, asta îți cer astrele.

 

 

Citește continuarea pe DC News. 

.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel