Horoscop, luni, 22 mai 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop zilnic, 22 mai 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei.

Horoscop 22 mai 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

 


BERBEC
Voi păreţi curtaţi de mai mulţi angajatori, și o să vă bucuraţi de o paletă largă de joburi, colaborări, şi o s-alegeţi ceva avantajos.

TAUR
Un obiectiv măreţ - asta ar trebui să aveţi şi să vă mobilizaţi toate resursele interioare ca să vă depăşiţi pe voi înşivă, c-aveţi toate şansele s-o faceţi.

 

 GEMENI
Se poate să primiţi o confirmare că s-a aprobat un proiect şi o să câştigaţi bani frumoşi - volumul de muncă va fi pe măsura banilor primiţi.


RAC
O să reglaţi şi voi o situaţie contractuală şi o să vă bucuraţi de nişte privilegii după o perioadă de eforturi susţinute - e bine să păstraţi ștacheta sus.

LEU
Se poate să atacaţi un proiect nou-nouţ care să vă scoată la iveală nişte calităţi despre care nici voi nu aveaţi habar, şi să fie rampa voastră de lansare în carieră.


 FECIOARĂ
O să perfectaţi nişte acte, mai achitaţi nişte facturi, şi o să faceţi progrese atât la serviciu, cât şi în sfera personală - poate faceţi o investiţie.

BALANŢA
Se poate s-aveţi un examen, vreo întrevedere importantă, şi o să luaţi o decizie referitoare la relaţia de cuplu, şi poate o s-o legalizaţi.


SCORPION
O să intraţi într-o combinaţie partenerială care să vă aducă satisfacţii profesionale şi vor fi şi bani care să vă răsplătească eforturile.

SĂGETĂTOR
Se poate să luaţi o primă, bonusuri, vreun voucher de vacanţă şi să plecaţi pe undeva împreună cu familia, pentru o săptămână, două.

CAPRICORN
Relaţia cu partenerul de cuplu capătă un plus de stabilitate, după o perioadă de fricţiuni care au cam erodat relaţia, şi acum vă reveniţi, treptat

VĂRSĂTOR
Se poate să fiţi mai creativi la serviciu, s-aveţi inspiraţie şi să şi puneţi în practică o idee care să v-aducă bani şi vizibilitate.

PEŞTI
Poate o să valorificaţi timpul liber, o să vă înconjuraţi de prieteni şi practicaţi un sport, ori alt gen de activitate deconectantă, şi o să fie revigorant.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 22 mai 2023, 07:18 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience