Horoscop, luni, 22 mai 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:

Horoscop zilnic, 22 mai 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei.

Horoscop 22 mai 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

 


BERBEC
Voi păreţi curtaţi de mai mulţi angajatori, și o să vă bucuraţi de o paletă largă de joburi, colaborări, şi o s-alegeţi ceva avantajos.

TAUR
Un obiectiv măreţ - asta ar trebui să aveţi şi să vă mobilizaţi toate resursele interioare ca să vă depăşiţi pe voi înşivă, c-aveţi toate şansele s-o faceţi.

 

 GEMENI
Se poate să primiţi o confirmare că s-a aprobat un proiect şi o să câştigaţi bani frumoşi - volumul de muncă va fi pe măsura banilor primiţi.


RAC
O să reglaţi şi voi o situaţie contractuală şi o să vă bucuraţi de nişte privilegii după o perioadă de eforturi susţinute - e bine să păstraţi ștacheta sus.

LEU
Se poate să atacaţi un proiect nou-nouţ care să vă scoată la iveală nişte calităţi despre care nici voi nu aveaţi habar, şi să fie rampa voastră de lansare în carieră.


 FECIOARĂ
O să perfectaţi nişte acte, mai achitaţi nişte facturi, şi o să faceţi progrese atât la serviciu, cât şi în sfera personală - poate faceţi o investiţie.

BALANŢA
Se poate s-aveţi un examen, vreo întrevedere importantă, şi o să luaţi o decizie referitoare la relaţia de cuplu, şi poate o s-o legalizaţi.


SCORPION
O să intraţi într-o combinaţie partenerială care să vă aducă satisfacţii profesionale şi vor fi şi bani care să vă răsplătească eforturile.

SĂGETĂTOR
Se poate să luaţi o primă, bonusuri, vreun voucher de vacanţă şi să plecaţi pe undeva împreună cu familia, pentru o săptămână, două.

CAPRICORN
Relaţia cu partenerul de cuplu capătă un plus de stabilitate, după o perioadă de fricţiuni care au cam erodat relaţia, şi acum vă reveniţi, treptat

VĂRSĂTOR
Se poate să fiţi mai creativi la serviciu, s-aveţi inspiraţie şi să şi puneţi în practică o idee care să v-aducă bani şi vizibilitate.

PEŞTI
Poate o să valorificaţi timpul liber, o să vă înconjuraţi de prieteni şi practicaţi un sport, ori alt gen de activitate deconectantă, şi o să fie revigorant.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel