Horoscop, luni, 19 decembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic: 19 noiembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Aveți un secret pe care vreți să-l împărtășiți? Poate că te-ai îndrăgostit de cineva și este o emoție intensă, prea greu de păstrat pentru tine. Cu Luna care intră în Scorpion pentru a tranzita în următoarele zile, ceea ce te frământă ar putea intra în conversație... doar pentru că nu o mai poți ține prea mult timp în interior.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Dragostea este în aer. Romantismul te trage către angajament și fidelitate.
Pe măsură ce Luna în Scorpion îți evidențiază sectorul parteneriatelor, este posibil să devii foarte conștient de ceea ce nu ai și de cât de mult ești pregătit să începi din nou o relație.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Nu ești o persoană care să se plângă, dar sunt lucruri pe care preferi să fie făcute într-un anumit fel... și la timp. Rutinele și prioritățile tale sunt mai importante pentru tine în următoarele zile, deoarece energia intensă a Scorpionului te împinge să fii un pic mai meticulos  decât de obicei.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Este posibil ca inima ta să tânjească după romantismul care vine odată cu acest sezon de vacanță.
Le vrei pe toate - ținutul de mână, mesajele dulci de bună dimineața și lucrurile care îți arată că ești important în viața cuiva. Acesta este momentul să începi să inițiezi ceea ce cauți; dacă tu îți dorești asta, cineva s-ar putea să nu fie 100% sigur. Aruncă indicii și sparge gheața.


Leu (23 iulie - 22 august)

Există o parte din tine care poate fi teritorială uneori și, din acest motiv, s-ar putea să nu-ți placă să ai o grîmadă de oameni în spațiul tău personal. Dacă este vorba de rude din afara orașului în casa ta sau de prieteni care trec pe la tine, poate fi inteligent să pui la adăpost obiectele pe care preferi să ții în siguranță.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Subiectele grele nu sunt ușor de abordat, dar sunt ocazii în care pur și simplu nu poți lăsa ceva să treacă sub preș și să alunece fără să te liniștești. Poate fi greu să găsești cuvintele sau modul potrivit de a aborda un subiect. Dar, vei găsi o cale. Luați-o încet.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Este posibil ca banii să vină spre tine, Balanță, și s-ar putea ca tu să fii binecuvântat prin generozitatea partenerului tău. Un bonus ar putea să vină la persoana iubită și, în loc să îl țină doar pentru ea, te va copleși cu un cadou pe care îl aștepți de mult timp.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești sensibil astăzi și o parte din tine s-ar putea să se întrebe "Ce se întâmplă?", în timp ce încerci să înțelegi de ce lucrurile mărunte care nu te deranjau înainte, acum o fac.
Este vorba de Luna care călătorește prin semnul tău, evidențiind ceea ce trebuie să conștientizezi...chiar dacă nu știi motivul.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Trecutul poate părea mai mare decât viața, iar asta îi include și pe oamenii cu care problemele tale au fost asociate cândva. Ai început deja să treci dincolo de influența lor, dar s-ar putea să mai ai câțiva munți emoționali de escaladat în timp ce procesezi impactul prieteniei despre care știi că nu era potrivită pentru tine.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Unii prieteni merg în profunzime și sunt genul de oameni în fața cărora îți poți deschide inima și expune toate părțile urâte. Astăzi, s-ar putea să te descarci de câteva lucruri doar pentru a-ți limpezi mintea, iar acel prieten care este întotdeauna acolo când ai nevoie să vorbești este exact cel de care ai nevoie în viața ta în acest moment.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă nu ai o zi liberă, astăzi se poate simți mai degrabă ca un weekend decât ca o zi de lucru. Ești gata să îți iei ceva timp liber și să te bucuri de festivități alături de familie. Ziua se poate mișca încet, dar concentrează-te pe ceea ce ai de așteptat cu nerăbdare și fă-ți loc pe lista de lucruri de făcut, fără să tergiversezi. S-ar putea chiar să reușești să pleci de la birou puțin mai devreme.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Sunteți gata să vă cunoașteți mai intim. Este o zi bună pentru a ține un jurnal, pentru a te gândi la viitor și pentru a stabili câteva obiective pentru 2023, inclusiv ce cărți vei citi și ce tipuri de rezoluții vrei să îți stabilești. Ai început deja să treci dincolo de influența lor, dar s-ar putea să mai ai câțiva munți emoționali de escaladat în timp ce procesezi impactul prieteniei despre care știi că nu era potrivită pentru tine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel