Horoscop, luni, 18 martie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu, captură video Youtube
Descriere foto: Daniela Simulescu, captură video Youtube

Horoscop zilnic, luni, 18 martie 2024. 

Berbec

Tu te pregătești nu doar de intrarea Soarelui în semnul tău, ci și de o conjuncție Mercur-Chiron. S-ar putea să te doară anumite cuvinte ale celor dragi, dar s-ar putea ca și tu să ai unele replici destul de usturătoare. Încearcă să fii mai diplomat!

Taur

Venus se apropie de o conjuncție cu Saturn. Ar fi bine să îți dai seama pe cine te poți baza și pe cine nu. Nu crede toate promisiunile celor dragi și nici tu nu face promisiuni. Cât Soarele mai stă în casa a XI-a, ai face bine să nu te chinui și să încerci să ceri ajutorul.

Gemeni

Vei observa că te implici în situații în care altădată nu te-ai fi implicat. Cauți greul, cauți să te chinui, mai ales pe plan emoțional. Recomandare principală ar fi să te ferești de oamenii care ți-au făcut rău până acum.

Rac

Luna este în semnul tău la începutul acestei săptămâni. S-ar putea să ai tot felul de stări, un pic de nostalgie, de ambiție, de furie, de blândețe, puțin din toate. Treci de la una la alta foarte ușor. Astrele te pregătesc de unele evenimente pentru statutul socioprofesional, așa că fă tot posibilul să nu te obosești de astăzi.

Leu

Soarele a fost în conjuncție cu Neptun, iar tu probabil nu prea ai știut de tine în ultimele zile. Va trece în semnul Berbecului, ceea ce îți priește. Recomandarea este să nu fii haotic în ceea ce privește finanțele, nici ale tale, nici cele la comun.

Fecioară

Soarele a fost în conjuncție cu Neptun, în casa a VII-a. Venus se apropie de o conjuncție cu Saturn, tot în casa a VII-a, ceea ce înseamnă că unii dintre vor s-ar putea să fie nevoiți să ia unele decizii pe plan personal. 

Te-ar putea interesa și: Horoscop 17 – 23 martie 2024. Alina Bădic: Nativii acestei zodii își vor vedea visul cu ochii

Balanță

Lucrurile s-ar putea să nu fie neapărat pe placul tău la serviciu. Ești destul de epuizat. Nu îți lua mai multe proiecte decât poți duce. De asemenea, fă tot posibilul să mai rezolvi din problemele pe care le ai cu partenerul, pentru că în curând Soarele va intra în casa a VII-a, iar Mercur va face o conjuncție cu Chiron acolo și unele cuvinte s-ar putea să doară mai mult decât este cazul.

Scorpion

Evită conflictele în familie, evită să mai aduci aminte de unele momente din trecut care ție nu ți-au convenit, dar peste care alții au trecut. Ți-ar prii să nu te întinzi la discuții cu colegii, mai ales la cele care au legătură cu viața personală.

Săgetător

Trebuie să ai în vedere relația pe care o ai cu familia și cu copiii. În cazul în care nu ai copii, tu trebuie să îți dai seama dacă te pui pe primul loc sau dacă încerci să le faci pe plac celorlalți. Dedică-ți mai mult timp.

Capricorn

Îți priesc aceste zile. Ești mai tolerant, mai empatic. Mare grijă la discuțiile pe care le ai cu părinții, cu unele rude sau la discuțiile pe care le faci pentru casă. S-ar putea ca unele promisiuni pe care le primești sau le faci să nu mai fie onorate, mai ales atunci când e vorba de a repara ceva, de a schimba ceva prin casă. Trebuie să ai mare grijă la aceste aspecte.

Vărsător

Începutul săptămânii vine cu îngrijorări pe plan financiar. Nu e cazul să exagerezi. Soarele va ieși din casa a II-a și se va duce către Mercur. Te vei gândi la soluții, dar până atunci nu te văita foarte mult și nu sta prin în scenarii negative.

Pești

Venus se apropie de o conjuncție cu Saturn în semnul tău. Ești între visare și realitate zilele acestea, iar asta îți priește. Recomandare este ca la început de săptămână să fii foarte calculat în ceea ce privește energie pe care o acorzi celorlalți. De asemenea, trebuie să ai grijă la programul pe care ți-l faci și încearcă si fii mai chibzuit.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel