Horoscop, luni, 18 iulie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 18 iulie 2022.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Fă ceva fizic ca să te descarci, Berbec. Luna care intră în semnul tău poate aduce un impuls de energie care se simte mai degrabă ca o anxietate. Păstrați-vă activ și evitați confruntările pentru chestiuni care nu sunt importante.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

De ce să te ocupi de lucruri care sunt în trecut? Există o mulțime de bătălii de dus astăzi, dar ceva ce nu poți schimba nu este una dintre ele. Rămâi concentrat pe ceea ce este important; nu lăsa memoria să-ți deraieze atenția.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Prietenii pot fi amuzanți, dar sunt momente în care vrei să zbori singur și să fii independent.
Astăzi s-ar putea ca cineva care stă prea mult prin preajmă să rămână prea mult timp în preajmă. Dacă ai nevoie de puțin timp pentru tine, recunoaște și cere-ți spațiu.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Preiei conducerea în aproape tot ceea ce faci astăzi, Rac. Să te străduiești să atingi excelența în timp ce te confrunți cu tot felul de probleme poate părea dificil, dar este, de asemenea, momentul în care vei experimenta o creștere exponențială în această săptămână. Asigură-te că te recompensezi pentru toată munca grea.

 

 

Leu (23 iulie - 22 august)

De ce să te cerți? Există anumite puncte pentru care pur și simplu nu merită să te superi. Când vine vorba de politică, religie sau alte subiecte pe care ai tendința să le eviți în conversație, sensibilitățile sunt neobișnuit de mari astăzi. Mergi cu grijă.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Oamenii pot fi egoist de competitivi și astăzi ai putea observa când cineva are o vendetă în desfășurare. Nu vrei să te afli în linia de foc dacă există colegi de muncă sau membri ai familiei cu drame nerezolvate. Chiar și sfaturile se pot întoarce împotriva ta. Încearcă să stai deoparte de lucrurile care nu te implică în acest moment.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Nu luați lucrurile personal astăzi. Latura ta iubitoare de pace va fi testată și încercată. Lucrurile mărunte se pot simți ca și cum ar fi aruncate în aer fără motiv, iar problemele pe care le credeai încheiate pot apărea din nou. Cu Luna în Berbec care se apropie în curând de Jupiter, viața se poate simți brutală acum, așa că e timpul să vă creați un spațiu sigur și să stați liniștiți.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Sunteți ascuțit, dar astăzi sunteți mai mult decât viclean și cineva poate simți că îl demontezi cu un feedback bine intenționat. O abordare blândă va fi întotdeauna bine primită, dar dacă ești prea ascuțit în sfaturile tale poate părea un atac verbal. Acționează cu mai multă bunătate.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Pasiunea te lovește astăzi în inimă și s-ar putea să vii mai tare decât îți dai seama. Încearcă să o atenuezi dacă semnele arată că dragostea  nu este reciprocă.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ciocnirile de cap și un pic de dispută sunt de așteptat astăzi. S-ar putea să constatați că nu reușiți să mulțumiți pe toată lumea, oricât de mult v-ați strădui. Așa că, în loc să arunci mâinile în aer în semn de frustrare, fă tot ce poți și așteaptă-te ca lucrurile să fie dificile.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Atunci când spui ce gândești, poate exista totuși o lume de neînțelegeri. Este nevoie de claritate astăzi, așa că, dacă ai ceva important de spus unui prieten sau unei persoane dragi, fii concis. Nu este nevoie de bătăi de cap.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Dacă aveți un buget, trebuie să fiți atenți când Luna este în Berbec. Poți fi predispus să cheltuiești mai mult decât ar trebui doar pentru că așa ar trebui. Remușcările și regretele se pot simți puternic, așa că, dacă vezi ceva ce îți dorești cu adevărat, asigură-te că ești de acord cu factura care urmează.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel