Horoscop, luni, 16 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Neti Sandu, foto Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Neti Sandu, foto Facebook

Horoscop zilnic - 16 ianuarie 2023. Neti Sandu vine cu previziunile astrale pentru fiecare zodie.

Horoscop 16 ianuarie 2023, prezentat de Neti Sandu,  la Știrile ProTV. 

 


 BERBEC

O energie de zile mari şi or să vă reuşească toate demersurile pentru că veţi face apel la resursele interioare pe care nu le-aţi exploatat la maximum.
O să recuperaţi nişte bani şi o să mai luaţi una, alta, prin casă, că sunt lucruri pe care voiaţi de multă vreme să le luaţi.
O să luaţi un avânt nemaivăzut şi poate vă lansaţi în afaceri, vă luaţi casă, sau poate o maşină.


TAUR

E cineva care aşteaptă un răspuns de la voi şi e bine să ştiţi ce anume aveţi de făcut, vă încumetaţi la o colaborare sau poate vă duceţi la alt serviciu.
E cineva care încearcă să se apropie de voi şi, dacă nu sunteţi căsătoriţi, o să vă lăsaţi purtaţi de sentimente şi-o să fie frumos.
E cineva care vă propune o colaborare care ar presupune şi deplasare în străinătate, sau prin ţară, pe undeva.


GEMENI

Or să vă parvină nişte bani şi o să-i gestionaţi cu cap, să v-ajungă pentru toate cheltuielile din perioada asta, că rezervele s-au dus o dată cu sărbătorile.
O invitaţie prin ţară, pe undeva, şi petreceţi un weekend cu nişte parteneri care v-aşteaptă pe la ei, şi o să vă facă plăcere să vă duceţi.
Poate apare din senin o ofertă de lucru şi, dacă tot aveţi de gând să mai încercaţi şi altceva, poate daţi curs ofertei.


RAC

O s-aveţi de pus la punct nişte lucruri care v-au dat serios de furcă la sfârşitul anului şi acum ştiţi cum să abordaţi problema ca să se rezolve.
E cineva care ţine să vă întâlniţi şi, dacă o să simţiţi şi voi la fel, o să daţi curs invitaţiei - totul e să nu fiţi căsătoriţi.
Se poate să atingeţi un alt nivel profesional şi să căpătaţi un titlu, să luaţi nişte bani în plus, bonus.


LEU

Poate v-apucaţi de nişte studii, un master, şi o să vă focusaţi atenţia pe domeniul respectiv ca să vă facă plăcere, dacă tot e pasiune, să nu fie un chin.
Poate vă faceţi o rezervare pentru concediu, c-aţi găsit ceva ieftin sau, oricum, convenabil, ca să plecaţi cu ai voştri la odihnă.
O să vă bucuraţi de mai multă atenţie din partea unor oameni care contează pentru voi şi o să fie şi starea de spirit mult mai bună.


 FECIOARĂ

E bine, e momentul să insistaţi pe lângă şefi să vă pună la dispoziţie aparatura ca să lucraţi că lumea, să economisiţi timp şi efort.
Sufleteşte, pare să vă meargă mai bine, că s-au evaporat tensiunile şi o să vă puteţi înţelege, în sfârşit.
Se rezolvă o problemă cu banca şi o să vă bucuraţi c-o s-aveţi posibilitatea să luaţi un credit, după multe încercări.


BALANŢA

E posibil să vă aşezaţi şi voi la casa voastră și să vă reamenajaţi interiorul, poate vă extindeţi, luaţi o locuinţă mai spaţioasă.
Poate se încheie o vânzare - cumpărare şi o să ştiţi cu ce bani rămâneţi, c-aveţi multe pe lista de lucruri obligatorii.
Relaţia cu partenerul de cuplu promite să v-aducă acea linişte sufletească după care tânjiţi dintotdeauna.

 SCORPION

O să daţi curs unei întâlniri cu cineva care se simte acaparat de felul vostru de a fi şi o să vă simţiţi şi voi atraşi de această persoană.
Se poate s-aveţi de petrecut mai mult timp cu studiul, poate aveţi examene, sau îi pregătiţi pe copii pentru şcoală, evaluări.
O să mai cheltuiţi nişte bani cu casa, mai luaţi ceva pentru interiorul locuinţei, ca să fie şi mai frumos la voi acasă.

SĂGETĂTOR

Vă puteţi întâlni şi voi marea dragoste şi să construiţi o relaţie durabilă, care să vă completeze frumos, c-aveţi tot ce vă trebuie pentru aşa ceva.
Se poate să urmaţi o specializare pentru că vreţi un salariu mai mare, o funcţie, nişte avantaje.
Se poate să vă descoperiţi o nouă pasiune, un hobby, şi să vă umpleţi timpul liber cu ea, şi poate-i cooptaţi şi pe alţii.

CAPRICORN

Se rezolvă problemele vechi şi daţi drumul proiectelor noi ca să nu mai bateţi pasul pe loc, c-aveţi planuri mari pe anul ăsta - să vă upgradați profesional.
Poate vă trece pe la ureche un zvon de casă de cumpărat şi vă gândiţi dacă nu cumva sunteţi interesaţi.
Vă socotiţi banii să v-ajungă pentru cheltuielile suplimentare, taxe, facturi şi alte angarale, şi o să vă şi distraţi.

 VĂRSĂTOR

O să daţi drumul comunicării - la alt nivel, ca să vă faceţi cunoscute ideile, strategiile, să vă ia lumea şi mai în serios, că aveţi priză la public.
Se poate să vă alăturaţi unui grup şi să daţi drumul unei activităţi care să fie şi în folosul vostru, dar şi al altora.
Intervine ceva nou în sfera comunicării şi poate deveniţi o porta-voce în domeniul în care excelaţi.


 PEŞTI

Se anunţă câştiguri băneşti. O să vă luaţi vreo colaborare, ceva care să vă suplimenteze veniturile, că lumea vrea să vă exploateze resursele, dar nici voi nu sunteţi contra.
O să daţi zor să vă eliberaţi de greutăţi, restanțe, şi să vă croiţi un nou drum care să vă propulseze în carieră.
Se poate să vă treziţi cu o ofertă de job şi să deschideţi un nou capitol în plan profesional, cât de curând.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel