Horoscop, luni, 14 martie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

Horoscop. Luna va tranzita semnul Leului. 

Începutul săptămânii este unul liniștit din punct de vedere astrologic. Nu avem un aspect special. Ce-i drept, suntem încă sub influența conjuncției Soare-Neptun din semnul Peștilor. Multe dintre reacții vor fi în continuare destul de contradictorii și ne vom scălda într-un ocean de nesiguranță. Luna tranzitează semnul Leului. 

Horoscop, luni, 14 martie 2022

Berbec

Orgoliul te va împiedica să ajungi la ceilalți. Adică îi abordezi, însă cu atitudinea greșită. Nu este nimic grav în a cere sau a primi ajutor. 

Taur


Una spui tu, alta colegii sau șefii. Și oarecum va fi destul de dificil dacă nu imposibil să vă înțelegeți. Prietenii te sprijină. 

Gemeni

Dacă îți vei găsi un sens în ceea ce faci la serviciu, vei reuși să treci cu vederea dezorganizarea celorlalți și haosul în care lucrezi.

Rac

Ne apropiem de o Lună Plină, deci vei simți o stare de neliiniște. Și s-ar putea să te comporți precum un leu în cușcă. 

Leu

Astrele îți recomandă să îi lași pe ceilalți să ia deciziile. Sunt mult mai obiectivi și realiști. Tu s-ar putea să te concentrezi mai greu astăzi. 

Fecioară

Cu Soarele, Mercur, Jupiter și Neptun, toate plasate în casa parteneriatelor, îți este foarte greu să te centrezi pe propria persoană. 

Balanță

Venus se va apropia de un careu cu Uranus. Nevoia de ceva nou va fi permanentă. Încă nu știi ce anume, dar ar fi bine să experimentezi. 

Scorpion

Consideri că oamenii din jurul tău sunt prea romantici, naivi și idealiști. Dar aceștia te enervează pentru că regăsești în tine toate aceste stări. 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel