Horoscop, luni, 14 iunie 2021

Horoscop. pixabay.com autor Hermann Traub
Descriere foto: Horoscop. pixabay.com autor Hermann Traub

Horoscop. Luni, 14 februarie, avem cel de-al doilea careu din 2021 între Saturn din Vărsător și Uranus din Taur. Următorul va avea loc pe 24 decembrie.

Berbec

Va fi una dintre acele zile în care nu suporți când cineva îți spune ce și cum să faci. Vei riposta imediat și îi vei pune la loc pe vinovați.

Taur

La serviciu sunt provocări care te agită serios. Și pare că nici nu ești susținut de colegi sau de șefi. Va trebui să te descurci singur singurel.

Gemeni

Faci față cu greu solicitărilor celor apropiaților. Dar abia a început săptămâna și deja te întreabă de planurile pentru weekend.

Rac

Stai cu grija că nu vei face față din punct de vedere financiar următoarelor provocări din viața ta. Este posibil să exagerezi puțin.

Leu

Te vei simți în putere să faci multe, mai ales pe plan profesional. În ceea ce privește însă planul amoros, este posibil să fie câteva provocări.

Fecioară

Fără să îți propui, este posibil să devii mama răniților oriunde te vei duce. Nu prea vei rămâne cu timp pentru probleme personale.

 

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 14 iun 2021, 07:08 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play