Horoscop, luni, 13 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu cele mai proaspete previziuni ale zilei

Horoscop 13 martie  2023, prezentat de Neti Sandu,  la știrileprotv.

 BERBEC

O promisiune de job, poate fi și o afacere particulară și o să vă intereseze ce și cum, că vreți sa mai câștigați niște bani în plus.

Ați putea pleca pe undeva în vacanță și să vă refaceți forțele, dar se poate să faceți o rezervare pentru la vară.


Un partener de afaceri revine cu o rugăminte să lucrați împreună, și de aici o să vină succesul. Vedeți cum stați cu timpul.

TAUR

Prietenii au niște planuri cu voi, o să aveți o preocupare de timp liber sau să programați o plecare de Paște pe undeva, în alt oraș, într-o stațiune turistică.

Se rezolvă o chestiune mai veche, și o să vă eliberați de un stres, și o să puteți demara un proiect la care visați de multă vreme.

O să vă duceți la un eveniment care poate fi rampa voastră de lansare și să intrați într-o altă grupă valorică.


GEMENI

Apare cineva care vă lasă impresia că își dorește o relație, și dacă nu aveți partener de viață poate intrați în joc. Sunt șanse să construiți o relație.

Se poate să vă lansați într-o nouă aventură de afaceri și o să primiți ajutor din partea unor terți, că ați fost și voi de treabă, cândva.

Vă luați avânt să începeți o afacere, că aveți un simț aparte care vă ghidează spre succes, și chiar e momentul ideal.


RAC

Vin ceva bani de la serviciu și se poate să fie și un câștig lunar, să vi se mărească salariul, că ați reușit să-i convingeți pe șefi că vă faceți treaba ca lumea.

Poate vă invită cineva în alt oraș să rezolvați niște chestiuni, fie profesionale, fie de viață personală, și o să vă duceți.

Voi o să atrageți atenția lumii prin câteva lucruri care sunt amprenta personală, și o să străluciți în carieră.


 LEU

O să mai recuperați niște bani și o să aveți pentru cheltuielile acestei perioade, că sunt multe de luat și nu vă doriți restanțe.

Un răspuns favorabil de la școală, de la instituțiile statului, și o să faceți progrese, atingeți un alt nivel profesional.

Relația cu cei din familie promite să se îmbunătățească simțitor, și să pregătiți împreună evenimentele care urmează.


 FECIOARĂ

Se poate să aveți de cerut ceva într-o audiență, ori poate vă duceți la un interviu și o să puteți obține ce v-ați dorit, că o să fiți convingători.

Se poate să faceți cunoștință cu cineva care o să tot fie în preajma voastră, și o să fie o colaborare de succes.

Vă caută cineva care vrea să primească un sfat de la voi, un răspuns, și dacă rezonați cu această persoană, ați putea fi împreună.


BALANȚĂ

O să dați zor să puneți o serie de lucruri la punct, ca să vă pregătiți de o nouă etapă profesională, că aveți multe de dovedit în meserie.

O apariție surprinzătoare și viața voastră sentimentală poate lua o turnură fericită, dacă nu aveți pe nimeni.

Sufletește, are cum și de unde să vă meargă și mai bine, iar termenul limită de foarte bine este luna mai.


SCORPION

Vi se propune ceva nou de lucru la serviciu și o să vă conformați, că nu pare sa fie greu și va fi o cale de afirmare, să primiți și o funcție.

Vin de undeva niște bani și o să aveți pentru cheltuielile acestei perioade, că s-au adunat cam multe, și o să vă achitați de toate.

O să vă redresați și voi din punct de vedere financiar, și o să vă puteți mișca să mai plecați pe undeva în timpul liber.


SĂGETĂTOR

Noutăți incitante. E ceva de lucru în străinătate și dacă familia e de acord v-ați putea duce pentru o perioadă de timp acolo, sau să rezolvați totul prin video.

O să primiți un semn de viață de la cineva care vrea să știe dacă relația voastră poate continua sau s-a încheiat.

O să vă bucurați de prezența cuiva care speră să acceptați invitația să plecați împreună, undeva, într-un concediu.


 CAPRICORN

O să obțineți ce v-ați propus de la șefi, dacă le-ați tot cerut, ba una, ba alta, acum doar le reamintiți și or să se achite și ei de obligațiile față de voi.

O să puteți rezolva niște chestiuni mai complicate, și o să vă eliberați de o povară, un stres prelungit, și treceți la următorul pas.

Sunt chestiuni importante legate de casă, la voi, pe care le puteți rezolva și puteți primi ajutor din partea unor buni prieteni.


VĂRSĂTOR

Vouă vi se promite o afacere bănoasă și nu o să lăsați să vă scape o asemenea ocazie, că aveți nevoie de un supliment financiar pentru casă, pentru familie.

E bine să vă îngrijiți și de sănătate, ca să dați randament și mai bun la slujbă, și să fiți creativi.

Se reunește grupul de altădată și o să desfășurați activitățile preferate ca să vă revigorați, să vă încărcați energetic.

PEȘTI

O reușită după lungi eforturi și așteptări, poate vi se mărește salariul, vă transferați în alt departament, vi se încredințează o funcție.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel