Horoscop, luni, 10 iulie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Neti Sandu, Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, Instagram

Neti Sandu prezintă astrele de astăzi.

Horoscop 10 iulie 2023 – BERBEC
Este posibil să vi se ofere o poziție și să acceptați, dar veți căuta soluții pe parcurs pentru a vă descurca cu toate responsabilitățile, care nu sunt deloc puține.

Veți depune efort pentru a mulțumi pe toată lumea, dar vor exista persoane care vor veni cu reproșuri.

Horoscop 10 iulie 2023 – TAUR
Există posibilitatea să vă concentrați asupra muncii și să uitați de problemele de sănătate, dar ar trebui să faceți o programare pentru o consultație pentru a evita neplăcerile.

Este posibil să primiți o invitație la o plimbare sau la o cafea, deoarece cineva vede în voi un posibil partener de viață - luați în considerare ce spuneți.

Horoscop 10 iulie 2023 – GEMENI
S-ar putea să ieșiți în evidență cu ceva nou și să obțineți felicitări și bani, munca fiind recompensată într-un fel sau altul.

Este posibil să vă intre bani și să puteți să vă permiteți ceva scump, bilete de vacanță sau să schimbați mediul în care vă aflați. Vibrația zilei este 1, iar puteți lua un nou început cu ceva ce nu a funcționat din prima.

Horoscop 10 iulie 2023 – RAC
Vă aflați la început de drum în lumea afacerilor și vă veți ghida după intuiție, dar consultați și persoanele avizate pentru a nu risca prea mult.

Apar câștiguri, atât de la locul de muncă, sume suplimentare la salariu, cât și din colaborări.

Horoscop 10 iulie 2023 – LEU
Există cineva care vă urmărește cu atenție și vă va face curaj să acceptați o invitație la o cafea pentru a vă cunoaște mai bine, deoarece speră să vă convingă să fiți împreună în cazul în care nu aveți pe nimeni în prezent.

Se anunță succes și nu veți lăsa nimic să vă stea în cale, veți depune toate eforturile pentru a reuși.

Horoscop 10 iulie 2023 – FECIOARĂ
Există treburi casnice pe care va trebui să le rezolvați, unele urgente, iar cumpărăturile pentru lucruri noi vor fi necesare; veți primi și o mână de ajutor din partea celor dragi.

Va apărea o ofertă de lucru și este posibil să nu refuzați, deoarece nu vă va consuma tot timpul liber și veți putea face rost de bani.

Horoscop 10 iulie 2023 – BALANŢA
Vă veți lupta pentru drepturile voastre și veți putea obține succesul dacă apelați la un avocat, în cazul în care nu ați reușit să rezolvați lucrurile pe cale amiabilă, fără a ajunge la tribunal.

Este posibil să fie necesar să semnați documente, poate să actualizați buletinul sau pașaportul și să achitați taxe pentru a evita vreo amendă.

Horoscop 10 iulie 2023 – SCORPION
Ar trebui să fiți puțin mai atenți în relațiile cu prietenii și să nu aveți așteptări prea mari în următoarea perioadă până la sfârșitul lunii august, deoarece oamenii devin indispensabili.

Apare cineva care poate face viața mai frumoasă și, dacă există armonie, puteți consolida relația și puteți construi o viață împreună.

Horoscop 10 iulie 2023 – SĂGETĂTOR
Veți întâlni oameni care vor dori să vă implice într-un proiect și veți consulta agenda de lucru pentru a vedea dacă merită să vă asumați alte responsabilități în acest moment.

Poate veți face unele modificări la locuința voastră, vă veți muta sau veți face schimbări interioare.

Horoscop 10 iulie 2023 – CAPRICORN
Este posibil să fiți contactat de un potențial angajator pentru a semna cu el, iar dacă sunteți obosiți de șefi și colegi și salariul nu vă mai mulțumește, veți ști ce răspuns să dați.

Se observă o cheltuială, poate fi necesară repararea mașinii dacă sunteți pe punctul de a pleca în concediu.

Horoscop 10 iulie 2023 – VĂRSĂTOR
S-ar putea să participați la un interviu pentru a lucra în domeniul care vă place sau să alegeți să lucrați pe cont propriu deoarece nu doriți să fiți angajați de altcineva.

Există un succes în grup și veți avea o colaborare în plan profesional, dar la fel de bine poate fi și în plan personal.

Horoscop 10 iulie 2023 – PEŞTI
Există posibilitatea să întâmpinați cheltuieli neprevăzute și sunteți conștienți că nu este recomandat să le amânați. Veți reuși să vă descurcați cu toate obligațiile financiare.

Veți putea rezolva diverse treburi, atât de serviciu, cât și de familie, și este posibil să vă rămână o oră sau două pentru a vă dedica vouă înșivă, pentru a vă deconecta, potrivit știrileprotv.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 10 iul 2023, 07:26 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience