Horoscop, luni, 1 mai 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Neti Sandu, foto Instagram
Descriere foto: Neti Sandu, foto Instagram

Horoscop zilnic, 1 mai 2023. Neti Sandu vine cu previziunile zilei. 

Horoscop 1 mai 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

 BERBEC

E momentul unui salt spectaculos şi să vă deschideţi un business, să vă lansaţi pe o piaţă şi să fie un câştig de imagine, bașca unul financiar.

Vă puteţi alege cu o sumă de bani şi să faceţi o investiţie care să sporească pe parcursul anului, să fie un succes.


TAUR

Sunt multe treburi de făcut, atât la serviciu, cât şi acasă, în plan personal mai sunt de luat semnături, de dat un examen, un interviu.


Or să se-adune bani din mai multe surse, poate or fi colaborări şi o să reuşiţi să puneţi şi nişte bani deoparte.


GEMENI

Se observă cheltuieli, c-oţi fi tot amânat nişte lucruri pe care vi le doreaţi şi o să vi le puteţi cumpăra, în condiţiile astea, dacă vă îndurați de bani.

E momentul să faceţi o programare la medic să vedeţi dacă staţi bine cu sănătatea şi dacă nu să luaţi un tratament.


RAC

Poate vă asociaţi cu nişte oameni care să pună umărul la preocupările voastre din sfera profesională şi poate or fi şi din cele de timp liber.

Se poate să vă interesaţi de starea de funcţionare a maşinii şi o să vă duceţi la service ca să-i faceţi o evaluare.


LEU

Se poate să primiţi o recompensă şi să vă puteţi continua munca, dar să mai aveţi, totuşi nişte aspecte de reparat din mers.

O să ajungeţi, în sfârşit la un concert, la un eveniment festiv, poate fi o ceremonie inaugurală c-aţi întâmpinat nişte piedici.


FECIOARĂ

Veşti bune, e posibil să apară şi bani şi cadouri şi o să vă puteţi rezolva şi chestiuni personale, pe lângă cele de serviciu, care se pot soluţiona de-acasă dacă nu sunteţi la job.

O să vă mai şi odihniţi după o perioadă încărcată şi n-o să rămâneţi acasă poate vă duceţi în vizită la rude.


BALANŢA

O să cheltuiţi nişte bani ca să le luaţi alor voştri ce şi-au dorit că vreţi să profitaţi de ziua asta de sărbătoare ca să-i faceţi pe toţi ai voştri să se simtă bine.

Întrevedere cu cineva care vrea să vă convingă să lucraţi împreună, chiar şi în particular şi o să vi se pară o combinaţie fericită.


 SCORPION

O să ieşiţi pe afară, la întâlniri, c-o să aveţi nevoie de socializare, să mai aflaţi noutăţi şi să vă bucuraţi de revederea unor oameni.

Se poate să petreceţi câteva ore bune pe drum ca vă-ntoarceţi de pe unde ați fost plecaţi sau e dus întors la, de la mare!


SĂGETĂTOR

Vine cineva care intenţionează de multă vreme să vă vadă şi o să vă evaluaţi sentimentele ca să ştiţi dacă vă armonizaţi, sau nu.

E o răscolire în dreptul contului bancar, semn că ieşiţi pe la distracţii care costă, vă plimbaţi prin diferite staţiuni turistice.


 CAPRICORN

O să daţi zor să vă achitaţi de obligaţiile de serviciu ca să nu le daţi ocazia şefilor să vă facă observaţii, mai ales că vizaţi un post de conducere care-o s-apară.

Se rezolvă o problemă mai veche şi o să luaţi o semnătură, pot fi şi bani cu care să acoperiţi cheltuielile zilnice.


VĂRSĂTOR

O reuşită în plan personal, poate o să reluaţi o activitate care o să v-aducă satisfacţii sufleteşti şi-o să fie un crescendo emoţional în sfera afectivă.

E posibil să apară cineva care să vă transmită o emoţie puternică şi să vă îndrăgostiţi, sau să ajungeţi şi la căsătorie se poate.


 PEŞTI

Se poate să primiţi un accept, să luaţi o notă mare la şcoală, să fiţi selectaţi pentru un job, o funcţie, e ceva pentru care aţi depus eforturi prelungite, nu a picat, aşa, din senin.

Se vine cu o ofertă de lucru la voi şi o să vă daţi în sfârşit acceptul, că au mai încercat şi alţii, dar i-aţi refuzat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel