Horoscop, luni, 1 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu vine cu previziunile astrale ale zilei de luni, 1 aprilie 2024.

Berbec

Tu nu te pregătești doar de retrogradarea lui Mercur în semnul tău, dar și de intrarea lui Venus în semnul tău. Este o perioadă în care nu poți să pui punctul pe „i” foarte simplu. Simți că trăiești pe un norișor și că nu ai tu controlul, dar mai sunt și momente din acestea.

Taur

Venus se pregătește să iasă din casa a XI-a. S-ar putea să apară situații legate de prieteni, care îți convin sau care nu îți convin. Trebuie doar să nu forțezi deciziile și să lași lucrurile să se întâmple. Ai răbdare!

Gemeni

Mercur se pregătește de retrogradare. Simți neliniște, n-ai stare, te plictisești repede, îi agiți și pe cei din jurul tău. Recomandarea este să dormi mai mult.

Rac

Dacă ți se promite ceva pe plan profesional, tu nu trebuie să te entuziasmezi precum un copil, ci trebuie să aștepți faptele. Vorbele sunt foarte mărețe, dar faptele s-ar putea să nu existe.

Leu

Ție îți place perioada aceasta, chiar dacă Mercur se pregătește de retrogradare în casa a IX-a. Ești mai optimist. E important să-ți faci obiective, dar nu să stabilești tu planurile.

Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, se pregătește de retrogradare. Recomandarea este să verifici dacă ai vreo cheltuială de făcut, vreo datorie sau vreo factură.

Te-ar putea interesa și: Zodii afectate de retrogradarea lui Mercur. Nebunia începe pe 2 aprilie 2024

Balanță

Mercur va retrograda în casa a VII-a. Senzația ta e că tu nu prea contezi, că ceilalți sunt importanți, că pe tine nu te văd, nu te observă, dar cumva trebuie să înveți să te faci tu ascultat și văzut.

Scorpion

Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi! Mâine retrogradează Mercur în casa a VI-a. Dacă tu ai senzația că mâine te poți ocupa de ce nu faci astăzi, ei bine, mâine vor apărea alte proiecte și va trebui să le amâni pe cele de astăzi.

Săgetător

Mercur retrogradează în casa a V-a. S-ar putea să vă treziți sunați de copii sau de educatoare, profesori sau învățătoare și vor exista foarte multe discuții.

Capricorn

Mercur se pregătește de intrarea în casa a IV-a. S-ar putea să vă sune cineva din familie, să vă spună niște lucruri și să aveți o surpriză. Asta vă provoacă destul de multă neliniște.

Vărsător

Veți alerga după mai mulți iepuri și nu o să prindeți niciunul. Așa se întâmplă. Important este să nu faceți promisiuni mărețe și nici să credeți în promisiunile altora.

Pești

Mercur va retrograda în casa a II-a, dar pentru voi este și guvernator de casa a VII-a a relațiilor. În perioada aceasta trebuie să-l mai ascultați și pe partener când e vorba de bani sau, invers, trebuie să-l faceți pe partener să vă mai asculte și pe voi.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel