Zodii afectate de retrogradarea lui Mercur. Nebunia începe pe 2 aprilie 2024

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Mai multe zodii vor fi afectate de retrogradarea lui Mercur. Nebunia începe pe 2 aprilie 2024.

Pe 2 aprilie 2024, Mercur începe să retrogradeze în Berbec și va rămâne așa până pe 25 aprilie. Nu avem de-a face cu o retrogradare simplă deoarece va juca un rol important în astrograma Eclipsei/Lunii Noi din Berbec de pe 8 aprilie. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna aprilie va fi plină de surprize pentru tine! Nu am putea spune dacă unele plăcute sau neplăcute. Dar, cu siguranță, multe dintre ele bizare. Mercur retrogradează în semnul tău. Și s-ar putea să ai parte de numeroase amânări și anulări. Dar, și tu te vei răzgândi de nenumărate ori. Cumva, vei simți că îți lipsește curajul de altădată, dar adevărul este că nu vei mai putea fi la fel de inconștient. Recomandarea astrelor este să nu mai respingi răbdarea, ci să faci tot posibilul să o accesezi.

 

VEZI ȘI: Irina Margareta Nistor: A murit. Dați-o încolo de treabă, nu mă sunați și pe mine să-mi spuneți? Să nu dea nimeni un telefon?

 

Rac/Ascendent în Rac

 

Mercur va retrograda în casa a zecea, a carierei și a autorității. Pe toată durata lunii aprilie, te vei confrunta cu multe momente stresante pe plan profesional. Deseori, vei fi în criză de timp și vei avea senzația că totul se poate nărui într-o clipită. Dar, Mercur retrograd nu vrea decât să găsești metode mult mai bune pentru a-ți rezolva problemele. Îți recomandăm să nu treci la fapte dacă nu ai dovezi clare. Mai ales după discuțiile cu șefii sau persoanele autoritare. 

 

VEZI ȘI: Viorel Teacă, fost polițist: Așa aflați cine vă ascultă telefonul. Iată codul secret!

 

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur va retrograda în casa a șaptea, a relațiilor și a parteneriatelor. Vor reapărea unele subiecte în discuțiile cu persoana iubită. De asemenea, s-ar putea să reiei legătura cu unele persoane din trecutul tău amoros. Cei singuri vor avea numeroase oportunități de a cunoaște posibili parteneri, dar recomandarea principală este aceea de a evita deciziile serioase până la finalul lunii, a spus Daniela Simulescu.

 

Astrologul DC News a mai vorbit despre o zodie afectată. Aflații mai multe aici: https://www.dcnews.ro/cele-patru-zodii-afectate-de-retrogradarea-lui-mercur_954516.html

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel