Horoscop lunar, octombrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar
Descriere foto: Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Previziuni pentru toate zodiile, octombrie 2023.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

În octombrie 2023, vei alerga pentru viața ta, și ceea ce se înțelege prin asta este că octombrie îți va oferi atât de multe oportunități deosebite încât le vei urmări cu toată energia ta. Nivelul tău de energie este la cel mai înalt nivel. Ai ajuns într-un loc în care refuzi să primești un "nu" ca răspuns.

Ai descoperit că tu ești singurul care te poate salva, și tu o faci, Berbec. Găsești modalitatea și te salvezi de orice durere te-a ținut în loc. Octombrie este extrem de pozitiv pentru tine, și vei vedea succes în dragoste, carieră și familie.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Vei demonstra ce poți timp de întregul lunii, dar ironia este că nimic din asta nu te va epuiza, și totul te va ajuta să avansezi pe calea ta. Ai avut nevoie de asta, de această "testare" a voinței tale, și în cele din urmă, octombrie 2023 te plasează în locul potrivit la momentul potrivit pentru a arăta altora - și ție însuți - din ce ești făcut.

Ești mai puternic ca niciodată, și această rezolvare interioară îți dă certitudinea că ești o forță de neoprit. Ceea ce faci în această lună va răsuna în eternitate. Ești într-o perioadă de optimism, Taur. Înainte, înainte, înainte!

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Este momentul să iei frâiele și să faci ceea ce știi că te va face suficient de fericit pentru a asculta de lume. Ei nu sunt tu, și ai realizat că octombrie 2023 este luna ta, și pentru că simți presiunea sfârșitului de an, consideri că acum sau niciodată este momentul să-ți faci visele să prindă viață. Tu o faci, Gemeni.

Părăsești zona ta de confort și creezi un nou domeniu de acțiune. Modalitățile și zilele din trecut nu mai sunt viabile. Simți că ai nevoie să te schimbi radical. În această lună, gândul la schimbare te inspiră numai curaj.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Îți place întotdeauna această perioadă a anului, deoarece îți permite să te concentrezi pe aspectele legate de casă și mai puțin pe lucrurile practice ale vieții. Poți face totul, dar în octombrie 2023, vei avea în sfârșit timp și libertate pentru a-ți înfrumuseța casa și pentru a te dedica unor activități de creație care îți plac.

Sezonul Balanței îți este favorabil și îți oferă o margine intelectuală, dar sezonul Scorpionului te pune în dispoziție pentru momente pline de distracție și aventuri romantice. Așteaptă-te la toate acestea, deoarece în această lună toate îți aparțin, Rac. Fii creativ și iubește! Trăiește!

Leu
(23 iulie - 22 august)

Dacă există o ocazie pentru petrecere, te poți considera prezent, Leu. Octombrie a fost întotdeauna una dintre lunile "haioase" pentru tine, și îți place schimbarea de sezon și ideea că Halloween-ul este sărbătorit aproape toată luna. Aceasta aduce amintiri bune dintr-un timp îndepărtat, dar nu te simți prost rememorându-le, pentru că îți place să-ți amintești de unde vii și cine ești. În această lună, te simți foarte iubitor față de partenerul tău romantic, făcându-i să reacționeze. Ce norocos!

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Ești perfect potrivit pentru octombrie, mai ales că ești gata de dragoste... și de petrecere. Te simți puțin mai încrezător în această lună, și asta se vede. Dispoziția ta este socială, și nu ai avea nimic împotrivă să te amesteci uneori în puțină nebunie.

Cu toate că ești încă foarte responsabil și ordonat, ai putea observa că, cu toată energia Lilith care se plimbă în jurul tău, ai vrea să mai declanșezi puțin haos. E distractiv și nimeni nu iese rănit, dar nu te deranjează să fii în centrul atenției în octombrie 2023. Viața ta amoroasă fierbe și, ei bine, cât de rău poate fi asta? Deloc rău, deloc, Fecioară!

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru a profita la maximum de octombrie 2023, îți dai seama că trebuie să-ți pui în ordine câteva lucruri nerezolvate acum, inspirându-te să-ți pui în ordine viața. Este ca și cum ai face o curățenie de primăvară serioasă, dar e toamnă, și știi că dacă în sfârșit confrunți unele dintre dezordinea pe care ai creat-o în trecut, poți scăpa de orice obstacole viitoare.

Ești puternic în minte și sănătos în corp în această lună, și atitudinea ta te ajută să realizezi tot ce ți-ai propus. Ești o forță a naturii în această lună, Balanță. Profită de zi... sau mai bine zis, de lună, cum e cazul.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu numai că te simți bine în octombrie 2023, dar ai senzația că planetele și lunile sunt aliniate special pentru tine. Pe măsură ce se instalează încet sezonul Scorpionului, ești gata pentru orice. Îți place luna octombrie pentru că mereu simți că ești special, și într-un fel, chiar ești ... mai ales pentru cineva din viața ta care are planuri mari pentru tine în această perioadă. Vei primi un mesaj la începutul lunii care te va informa unde te afli în relația ta, și va fi o veste atât de bună încât vei petrece întreaga lună în extaz.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te simți ca și cum ai fi o persoană magică în octombrie, pe măsură ce puterea curge prin venele tale și se manifestă sub forma realizării tuturor dorințelor tale... care devin realitate. Ceea ce este remarcabil aici este că ceea ce îți dorești este foarte realizabil. Nu ceri imposibilul, dar momentul tău este atât de potrivit încât nu poți fi confundat cu nimic mai puțin decât un câștigător care face minuni. Banii curg spre tine și oportunitățile complimentare la fel. Munca ta este constantă și plăcută, iar viața ta amoroasă este la cote maxime, în ceea ce privește pasiunea și interesul.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Orice ai făcut în septembrie te va ajuta în octombrie, și în această lună te vei simți foarte liniștit, știind că mult din "munca grea" a fost deja făcută. În octombrie 2023, sunt în desfășurare planuri mari legate de dragoste și aventuri.

Orice ai pus la punct în septembrie îți arată că e înțelept să planifici. Aceasta este lecția ta importantă pentru luna aceasta. Ai putea pierde dacă acționezi în funcție de instinctul tău în loc să te gândești prea puțin la lucrurile pe care le faci. În octombrie, nu pierzi nimic!

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Nu te mira dacă te vei afla în centrul atenției, pentru că ești punctul focal al iubirii și atracției. Cineva din viața ta a vrut să-ți spună cum se simte față de tine, și deși presupui că este ceva bun, nu ai nicio idee cât de intens - și cât de bun - sunt sentimentele lor.

Dacă te simți ca o stea în propriul tău show TV, asta pentru că această persoană te plasează mai presus de ei, și singura lor dorință este să te bucure. Bucură-te de această experiență, Pești. Octombrie aduce multă iubire și pasiune pentru tine, notează Yourtango.com



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel