Horoscop. Luna Plină în Fecioară de pe 18 martie. Daniela Simulescu: "Suferinţă, vindecare, dezinformare, sacrificiu"

Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

Luna Plină în Fecioară de pe 18 martie vine ca un moment de bilanţ, potrivit astrologului Daniela Simulescu, redactor-şef Astrosens.ro. Iată ce va însemna această Lună Plină la nivel individual, naţional şi mondial:

Luna Plină în Fecioarei va avea loc pe 18 martie, undeva pe la 09:17 dimineaţa.

Luna Plină: Soarele şi Luna în opoziţie, unde Soarele este energia conştientă şi Luna este energia inconştientă.

 

O Lună Plină este un moment de finalizare, de bilanţ, de descreştere. O lună Plină vorbeşte despre renunţare, despre momente frustrante care se întâmplă şi nu ai ce săp faci. O Lună Plină ne pune faţă în faţă cu rezultatele faptelor noastre, dar ne pune faţă în faţă şi cu anumiţi oameni care să ne arate rezultatele respective. O Lună Plină este foarte frustrantă. De câte ori este Lună Plină, avem de-a face şi cu evenimente.

Cu Luna Plină în Fecioară şi Soarele în Peşti, vorbim de o axă a vindecării, de o axă a suferinţei, o axă a dezinformării şi o axă a tot ce înseamnă profesional, sacrificiu, compasiune. 

Luna Plină în Fecioară. Astrograma momentului

Ne uităm în astrograma momentului pentru România. Astrograma momentului are un ascendent în Gemeni. Deci nu doar că avem energia Peştilor şi a Fecioarei, care sunt semne mutabile, avem şi ascendent în Gemeni, care este tot mutabil, deci nu ştim în ce ape ne scăldăm. Toate evenimentele din jurul nostru nu fac decât să ne producă şi mai multă confuzie.

Mercur, guvernatorul astrogramei, se află în Peşti şi se află lângă Jupiter, Neptun şi Soare.

Soarele, în cadrul acestei Luni Pline, este înconjurat de Jupiter, Neptun şi Mercur. Este blindat.

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 18 Martie 2022, 13:34 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience