HOROSCOP. Luna Plină de pe 19 decembrie - SCHIMBĂRI MAJORE pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Luna Plina. Unsplash.com/ autor Dmytro Tolokonov
Descriere foto: Luna Plina. Unsplash.com/ autor Dmytro Tolokonov

Horoscop. Luna Plină de pe 19 decembrie va aduce multe schimbări în viața noastră. 

Duminică, 19 decembrie, în jurul orei 06:36 are loc Luna Plină în semnul Gemenilor, ultimul eveniment de acest fel din 2021. De obicei, la final de an începem să ne gândim la schimbările pe care vrem să le facem în viața noastră. Planul cognitiv este cel mai folosit. Și nu sunt puținele dăți în care considerăm că este de ajuns să ne gândim la o schimbare ca aceasta să se și întâmple. Doar că nu este așa ușor. Avem nevoie de mai mult efort. Această Lună Plină exact acest lucru vrea să ne învețe. Că gândul nu înlocuiește și fapta. Și că mai bine ar fi să vă uitați în jurul vostru, să observați întâmplările următoarelor zile și să vă dați seama ce e diferit la propria persoană față de finalul anului 2020. Cu siguranță veți vedea în oglindă o versiune diferită, potrivit ASTROSENS.

 

Statistica astrologică arată că în jurul unei Luni Pline au loc evenimente sau întâlnim oameni care să scoată din noi fațete neștiute. Sau de ce nu? Rupturi, despărțiri și renunțări.

Vor fi mai afectaţi cei care au marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti sau cei care sunt născuţi în al treilea decan al acestor zodii.Voi veţi resimţi cel mai mult. Dar pentru că sunteţi obişnuiţi cu schimbările şi cotiturile, s-ar putea ca oamenii din jurul vostru să sufere mai mult în jurul acestei date.

Și cum pe 19 decembrie, Venus își începe retrogradarea, vom tot auzi și de schimbări pe plan relațional. Mai ales acolo unde partenerii sunt blazați și nu mai au sentimente unul pentru celplalt.

Berbec

Călătoriile, vizitele sau drumurile cu oamenii dragi sau nu te vor pune față în față cu unele gânduri pe care nu știai că lei ai. Bineînțeles, comunicarea va fi procesul cel mai important.

Taur

Astrele te invită să fii atent la ce cheltuieli se fac zilele următoare. Atât din bugetul personal cât și din cel la comun. De asemenea, poți afla unele secrete, în mod voit sau nu.

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel