Horoscop. Lună Nouă în Scorpion - 4 noiembrie 2021. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Luna Nouă. Unsplash.com/ autor Mark Tegethoff
Descriere foto: Luna Nouă. Unsplash.com/ autor Mark Tegethoff

Lună Nouă în Scorpion din 4 noiembrie vine cu schimbări majore pentru fiecare semn zodiacal.

Începem luna noiembrie în semnul Scorpionului, care a început pe 23 octombrie și se va încheia pe 21 noiembrie, când va prelua Săgetătorul. Luna Nouă  în Scorpion este cea în care ne asumăm ceea ce am făcut în ultimul an.

În timp ce Luna Nouă din decembrie aduce promisiuni și speranțe pentru anul care urmează, noiembrie este luna în care reflectăm.

Ne vom simți melancolici pentru tot ceea ce nu am realizat, în timp ce ne vom bucura cu toții de tot ceea ce am realizat. Este o perioadă în care recunoaștem anumite nevoi - trebuie să acceptăm, să învățăm, să creștem, să ne schimbăm și să încercăm.

 

Este, de asemenea, o perioadă a extremelor - unii oameni cad în disperare în această perioadă a anului, în timp ce alții se află pe valul de fericire care vine cu ideea că toate sfârșiturile aduc noi începuturi.


Îl avem pe Mercur în Balanță în vârful Lunii Noi, care ne aduce stil și grație în vorbire, trecând prin Scorpion, care ne va duce la concentrare și pasiune.

Venus va tranzita Săgetătorul, ceea ce are potențialul de a ne aduce mai aproape de cei dragi, iar chiar înainte ca Venus să intre în Retrograd, va tranzita Capricornul, oferindu-ne un sentiment foarte sobru despre ce se întâmplă în relațiile noastre și cum să le îmbunătățim.

 

O eclipsă de Lună va avea loc pe 19, ceea ce este oportun, pentru că mulți dintre noi vor avea nevoie să știe mai multe despre calea și scopul nostru, iar această lunare ar trebui să fie de mare ajutor în acest sens.

Cu cât ne apropiem mai mult de Săgetător, cu atât vom fi mai creativi și mai expresivi. Dacă ar exista un mod singular de a descrie luna noiembrie, acesta ar fi "grijuliu și progresiv".


Horoscop Lună Nouă în Scorpion pentru toate semnele zodiacale, 4 noiembrie 2021:

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ceea ce vei remarca cel mai mult la luna noiembrie este faptul că viața ta amoroasă pare să avanseze într-un ritm foarte promițător. Ceea ce nu te așteptai să se întâmple este pe cale să te uimească și asta pentru că planeta ta, Marte, îți influențează continuu harta romantică.

Nevoia ta de a fi alături de cineva va fi satisfăcută și vei fi tentată să îți cheltuiești toți banii pentru această persoană, pentru că te face fericit să o copleșești cu cadouri. Totuși, va trebui să ai grijă să nu cheltuiești prea mulți bani, deoarece raportul tău financiar este un pic cam șubred în această perioadă. În plan profesional, se va pune mult accent pe realizările tale. Eclipsa de Lună de pe 19 ar trebui să vă aducă noroc financiar.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Noiembrie nu este momentul să te bosumfli, chiar dacă s-ar putea să ai impresia că toată lumea din jurul tău face exact asta. Ceea ce te așteaptă este succesul la locul de muncă. Dacă ești ambițios, vei vedea că ți se vor deschide oportunități mari în jurul datei de 4 noiembrie.

Acesta este, de asemenea, un moment în care relațiile se formează - și se dezvoltă. Logodnele au loc în această perioadă pentru Tauri, deoarece accentul este pus pe angajament și planificare pe termen lung. Ceea ce devine cel mai clar în această lună, în timpul Lunii Noi, este faptul că acesta este momentul în care trebuie să spui ceea ce vrei să spui și să mergi după visul tău.

Acesta este un moment excelent pentru tine pentru a da startul unei noi cariere, și ai fi foarte potrivit în orice domeniu din domeniul artelor, mai ales în media sau televiziune. Scriitorii Taur excelează în această perioadă. Păstrează-ți mereu speranțele; dă un exemplu de pozitivitate, astfel încât cei bosumflați să îți urmeze exemplul.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ceea ce este cel mai important pentru tine în această lună și în timpul Lunii Noi în Scorpion este să îți faci un bilanț al sănătății, Gemeni. Ți-ai petrecut mult prea mult din acest ultim an făcându-ți griji - și va avea un impact asupra sănătății tale dacă nu te controlezi. Vestea bună este că Marte lucrează pentru a te face să muncești din greu.

Dacă te simți ca și cum ai fi ignorat de lume, vei observa o schimbare în jurul datei de  19, în timpul Eclipsei de Lună, când brusc munca și cariera vor intra în acțiune. Acesta este, de asemenea, momentul în care banii vor începe să curgă.

În dragoste, ești în regulă - nu există nicio problemă în această privință în ceea ce privește dragostea sau romantismul. Principalul tău interes în acest moment este să încerci să îți menții nivelul de stres scăzut și să nu te ocupi de problemele de sănătate care pot apărea. Amintiți-vă, stresul este ucigașul aici - este timpul să vă eliberați anxietatea și să faceți loc pentru claritatea și ușurința pe care le meritați.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)


Ceea ce s-ar putea întâmpla în luna noiembrie este o evoluție financiară - adică ție și altcuiva vi se va oferi o oportunitate foarte bună, în care, dacă vă decideți să vă puneți mintea la contribuție, ați putea face niște bani frumoși.

Din punct de vedere financiar, este o lună excelentă pentru tine, în general. Este, de asemenea, una fructuoasă în ceea ce privește extinderea - dacă vrei să faci un copil.

Dacă ești singur și cauți dragostea - vei găsi pe cineva - dar nu orice persoană, aceasta va fi "aceea potrivită". Dacă sunteți deja într-o relație, așteptați-vă la multă pasiune


Conexiunile tale cu cei pe care îi iubești se vor întări în luna noiembrie. Schimbarea începe să se manifeste sub formă de prosperitate pe 19 noiembrie, în timpul Eclipsei Lunare, iar intuiția ta va fi, fără îndoială, ieșită din comun! Ai încredere în instinctul tău și lasă-ți inima să-ți spună care ar trebui să fie următoarea mișcare.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Este posibil să petreci ceva timp reflectând în prima săptămână, iar tristețea pe care o poți experimenta va acționa ca o sursă de inspirație pentru a trece peste ea. Refuzi să rămâi într-un loc întunecat și, datorită abilităților tale de autoconservare, vei reuși să faci luna noiembrie atât fericită, cât și interesantă.

Munca se anunță bună pentru Lei, mai ales dacă ești super ambițios; există oportunități care te așteaptă. Mercur în Balanță îți oferă darul unei comunicări echilibrate, iar relația ta ar putea probabil să se rezolve cu o discuție amabilă și plină de compasiune.

Ai Venus care te susține și în această privință. Un lucru de care trebuie să te ferești este lenea și ideea de a profita prea mult de un loc de muncă; nu presupune că poți scăpa cu bine făcând orice îți place - ochii sunt ațintiți asupra ta. Lăsați-i să vă vadă dedicarea, mai degrabă decât atitudinea voastră permisivă.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

În plan profesional, Luna Nouă din noiembrie îți aduce mari avantaje, Fecioară. Asigură-te că rămâi cu ochii deschiși la oportunitățile de la locul de muncă. Acest lucru ar putea implica și un alt tip de muncă, sau un loc de muncă complet diferit. Luna Nouă de pe 4 noiembrie te-ar putea face să călătorești sau să planifici o excursie, în timp ce Venus îți va oferi sentimentul de siguranță și securitate, pe 5.

Romantismul se referă la distracție cochetă și la a te simți bine cu toate acestea. Atunci când vremurile devin dificile, probabil că nu vei putea vedea partea negativă, pentru că luna noiembrie îți promite o perspectivă foarte fericită. Demnă de remarcat este Eclipsa de Lună de pe 19, care îți poate schimba atitudinea față de o mulțime de lucruri. Anticipă ceva grozav, deoarece interesele tale se vor schimba și se vor dezvolta. Aceasta este o lună excelentă pentru a începe un nou studiu.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

În această lună, în timpul Lunii Noi, Balanță, concentrarea ta este la cote maxime. Ceea ce vă puneți în gând nu numai că vă va îmbunătăți propria experiență, ci va genera interes din partea celorlalți. Acest lucru ar putea fi în dragoste sau în afaceri, sau chiar în ambele.

Viața ta amoroasă ar putea lua o turnură neașteptată pe la jumătatea lunii noiembrie, iar acest lucru ar putea însemna o sarcină sau o cerere în căsătorie; este un lucru bun. Vei vedea că, pe parcursul acestei luni, ai putea face față mai mult decât ai crezut vreodată că poți - și asta nu este o povară.

Ești un suflet foarte curajos, iar pe parcursul acestei luni nu vei vedea nimic ca pe o provocare pe care nu o poți înfrunta. Viața ta de familie va înflori.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În timpul acestui sezon, vă intrați în drepturi. Ca Scorpion, știți cum este să dețineți controlul și vă place să fie așa. Ceea ce oamenii nu realizează despre Scorpioni este că acest aspect, această nevoie de control este de multe ori de dragul fericirii celorlalți.


Viața ta de familie va fi extrem de fericită în timpul acestei Luni Noi și va exista atât de multă iubire care va vine în direcția ta. Cu Marte în harta ta, vei zbura cu încredere și asta îți va deschide porțile oportunităților. Afacerile ar trebui să fie la un nivel maxim și ar trebui să vedeți multe oportunități lucrative - în special cele care vă excită și vă stimulează cu adevărat sucurile creative. Așteptați-vă la o energie mare și la zile fericite.

 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii născuți în noiembrie sunt întotdeauna încântați de existența acestei Luni Noi - există ceva legat de numărul 11 care aduce bucurie celor născuți în a doua parte a acestei luni. Vă puteți aștepta la o popularitate majoră și succese uriașe în domeniul artelor.
Ai carismă din plin, iar acest lucru va începe să se manifeste în jurul datei de 19, în timpul Eclipsei de Lună.

Folosește-ți magia în artă - scris, artă, muzică; totul merge fantastic, mai ales în a treia săptămână din noiembrie. Odată ce sezonul Săgetătorului începe, pe 22, vei fi atât de plin de energie încât nimeni nu va putea ajunge la tine. Nu-i nimic, te bucuri atât de mult de independența ta, încât îți va prinde bine să  petreci puțin timp, singur, în universul tău creativ.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Tocmai ai ieșit dintr-o mare criză de cheltuieli și sunt șanse mari să nu vrei să te oprești acum. Aici intervine marea lecție a lunii noiembrie care îți spune să te oprești. Nivelul tău de energie este atât de ridicat și, având în vedere că se apropie sfârșitul anului, tot ce vrei să faci este să cheltuiești pentru că tot anul nu ai făcut decât să muncești.

Încearcă să "spui stop" înainte de a sparge banca. Îndrăgostiți - aveți noroc. Există o vibrație veselă, festivă în casa ta și toată lumea pare a fi într-o dispoziție foarte bună - pentru întreaga lună! Așteptați-vă ca influența lui Marte să vă aducă prieteni, deoarece viața dvs. socială va deveni frenetică și posibil chiar haotică. Fiți cu ochii în patru pentru cănun fost iubit ar putea trece în vizită, neanunțat. 


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă există vreun semn aici care este pe cale să câștige premiul cel mare - și asta nu este o figură de stil - acela ești tu, Vărsătorule. Nu aș spune să te apuci de jocuri de noroc, dar cu siguranță ești în ton cu universul atunci când vine vorba de a primi plăți mari de bani. Hai să numim această lună una NOROCOASĂ, deoarece este vorba despre aventură, câștiguri, noi direcții și eforturi creative.


Vor exista momente de concurență puternică, spre sfârșitul lunii, datorită influenței Săgetătorului, dar dacă norocul tău este la fel de bun precum pare, atunci concurența va trebui să se retragă și să te lase să urci pe podium. Aceasta nu este luna în care să iei un loc secundar în fața cuiva sau a ceva. Cu atât de multe lucruri în favoarea ta, ar fi inteligent să profiți de fiecare oportunitate care îți iese în cale.

 

Pești (19 februarie - 10 martie)

Aceasta este luna în care pui lucrurile în perspectivă. Îți vei da seama ce este important și ce trebuie să dispară. Printre priorități se vor număra sănătatea, cea fizică și cea mentală, dar și viața ta de familie.

Este sfârșit de an și îți place să o iei mai ușor, iar asta este o idee foarte sănătoasă pentru tine. Vindecarea este la ordinea zilei, fie că este vorba de cea fizică sau emoțională. Energia Scorpionului s-ar putea să te aibă la limită pentru o săptămână sau două, dar asta va fi în curând calmată de vibrația mentală rece a Săgetătorului, pe 22.

Te vei gândi și vei planifica călătorii - în străinătate, cel mai probabil. Așteptați-vă să vi se mulțumească pentru contribuțiile dvs. la locul de muncă și să știți că prieteniile dvs. sunt solide. De asemenea, vechii prieteni și iubiți au un mod de a intra în contact în această lună, așa că așteptați-vă la cuvinte de la persoane cu care nu ați mai vorbit de ceva vreme. Dacă vă simțiți creativi - lăsați totul să iasă la iveală.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel