Horoscop. Luna Nouă în Leu, de pe 16 august. Recomandări pentru fiecare zodie și ascendent - VIDEO

Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Mâine, pe 16 august, urmează o Lună Nouă în semnul Leului. Descoperă previziunile și recomandările pentru fiecare zodie/ascendent, de la astrologul Daniela Simulescu!

De obicei, o Lună Nouă nu produce evenimente vizibile semnificative, dar de data aceasta va fi în careu cu Uranus. Deci ne vom confrunta cu multă imprevizibilitate. Mai ales în cadrul relațiilor. Nu trebuie să uităm că Venus este retrogradă în același semn.

La nivel personal, ar trebui să ne decidem să facem ceva pentru noi, să întâmpinăm cu bucurie acest eveniment astrologic, să ne deschidem în direcția vibrației sale. O Lună Nouă e un nou început. Putem folosi acest moment de conștientizare, putem să o luăm de la capăt.

O Lună Nouă e un nou început. De asemenea, este un prilej de fericire, o perspectivă optimistă, cel puțin din punct de vedere teoretic. Vorbim despre un eveniment extrem de special, care ne obligă să vedem partea plină a paharului.

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, Luna Nouă se petrece în Casa a 5-a. Ți se va părea că nu ești respectat, că nu primești respectul care ți se cuvine. Aduce în atenție și teme legate de valoare, respect și creativitate. O să simți o nevoie de afirmare, vrei să fii văzut pentru adevărata ta valoare, în special în relații, dar și în activitățile creative. 

Citește întreaga știre pe astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel