Horoscop. Luna Nouă în Balanţă. Ce aduce pentru fiecare zodie?

Data publicării:
Luna Nouă. Unsplash.com/ autor Mark Tegethoff
Descriere foto: Luna Nouă. Unsplash.com/ autor Mark Tegethoff

Șase retrograde planetare, inclusiv Mercur retrograd, și Luna Nouă se află în Balanță ... se întâmplă multe! Balanța are o energie care apreciază dreptatea, echilibrul, relațiile și tot ceea ce este corect. Din fericire pentru noi, această Lună Nouă este momentul perfect pentru a manifesta o relație sănătoasă și armonioasă. Dar cheia pentru a profita la maximum de acest tranzit lunar este să fii cât mai clar ce vrei.

Înainte de a citi despre ce aduce Luna Nouă pentru fiecare zodie, poţi afla de aici mai multe detalii: Luna Nouă în Balanţă vine cu un TEST! Daniela Simulescu: "Să vă ţineţi!" - VIDEO

Luna Nouă din Balanță are loc pe 6 octombrie 2021, dar să aruncăm o privire mai întâi şi asupra celorlalte evenimente. Dacă nu eşti familiarizat cu ceea ce se întâmplă în cer acum, Mercur, Uranus, Neptun, Jupiter, Saturn și Pluto sunt în prezent retrograde. Când o planetă este retrogradă, asta înseamnă că pare să se miște înapoi pe orbita sa. Perioadele retrograde semnifică un timp pentru reflecție și reevaluare, precum și necesitatea de a recicla potențialele lecții vechi.

Cu Mercur - planeta comunicării - retrograd, de Luna Nouă, trebuie să avem grijă de sentimentele noastre. Energia Balanței înseamnă că ne place să credem că suntem stăpâni pe tot ce simţim, cu toate acestea, în realitate, suntem oameni și uneori apare durerea reziduală. Dacă acorzi puţină atenţie la cum îţi procesezi sentimentele, această Lună Nouă poate aduce parteneriate care îţi depășesc așteptările.

Ce aduce Luna Nouă în Balanţă pentru fiecare zodie

 

BERBEC

Ce este asta? Se pare că o relație apare pentru tine - felicitări! Tot ce trebuie să faci este să fii tu însuți și să nu te gândești prea mult. Ceea ce cauţi este chiar după colț. În această perioadă de Lună Nouă, fii clar cu privire la intențiile tale: ce prețuiești într-un partener?

TAUR

Binecuvântările îți cad în poală - uită-te la asta! Dintr-o dată, eşti luat în calcul pentru o oportunitate de muncă sau apreciat de un coleg de muncă. Fii dispus să arăți cât de mult ai crescut în ultimele luni. Ceea ce este vechi poate deveni nou și poate duce la o avansare atât de necesară în carieră. Fii răbdător!

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel