Horoscop. Luna Nouă afectează PUTERNIC o zodie. Avertismentul astrologului: E în harta voastră

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor CHRIS carroll
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor CHRIS carroll

O zodie primește un mesaj extrem de important.

Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, acestea fiind valabile până pe 11 iulie 2021. (vezi aici emisiunea integrală)

„Luna Nouă se petrece în Casa 5. (...) Dacă nu aveți copii, vă puteți gândi la ei. Jupiter este încă retrograd în harta voastră, moment propice să vă dați seama că aveți niște obiceiuri care poate nu sunt cele mai bune. Voi știți. Vedeți câte din ele vă fac bine. V-ați gândit cât de bine vă fac? Poate renunțați la unele. (...)

Fiți atenți săptămâna aceasta. Când vă vedeți cu o persoană dragă, după cât de bine vă simțiți sau cât de rău? Păstrați poate relații care nu vă fac bine.

Veți munci mai mult decât este cazul. Săptămâna aceasta trageți de voi pentru tot anul, deși nu ar trebui, dacă mă întrebați pe mine. Răsfățați-vă! Nu neglijați sănătatea, dormiți, grijă la stilul de viață. Și nu încercați să impuneți stilul vostru altora”, a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, despre Pești și cei cu ascendent în această zodie, în cadrul emisiunii de la DC News. 

 

 

Horoscop, miercuri, 7 iulie 2021


Berbec

Nu îți vor conveni mai multe aspecte din comportamentul partenerului. Dar vei vedea doar defectele lui, nu și pe ale tale.

Taur

Nu te vei simți în apele tale. De parcă nu este locul tău nicăieri. Evită să ai o atitudine de victimă în discuțiile cu șefii.

Gemeni

Colegii te șicanează, dar tu știi că în orice glumă este și un sâmbure de adevăr. Evită cheltuielile pe fond emoțional.

Rac

Vei fi sătul de problemele celor din jur pe care trebuie să le rezolvi, mai ales prin cheltuirea unor sume din buzunarul tău.

Leu

Partenerul devine dintr-o dată indiferent la faptele tale. Ai vrea să înțelegi ce se întâmplă, însă acesta nu va comunica deloc.

Fecioară

Nu vei dori să renunți la niciun proiect la serviciu, dar chiar nu le vei putea face pe toate. Trebuie să înveți să delegi.

Balanță

Orice ai face, vei avea un sentiment de inadecvare. Cu siguranță, evenimentele de astăzi îți trezesc răni mai vechi.

Scorpion

Vei duce muncă de lămurire și cu partenerul și cu șeful. Ai mult de muncă, dar trebuie să ajungi și acasă mai devreme.

Săgetător

Pot apărea dificultăți în susținerea examenelor sau în discuțiile de la serviciu. Nu este o zi bună pentru a face pe lupul moralist.

Capricorn

Cheltuielile familiei se vor înmulți. Pe moment vei avea impresia că nu te vei descurca, însă vei găsi tu o soluție.

Vărsător

Vei avea o serie de revelații referitoare la partener sau persoanele de care ești atras, nu neapărat unele plăcute.

Pești

Vei avea impresia că tu duci tot greul la serviciu și că ai tăi colegi sunt dezinteresați și leneși. Dacă le vei cere ceva, te vor ajuta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel