Horoscop. Luna intră în zodia Rac - 22 mai 2023. Camelia Pătrășcanu, vești fantastice pentru două zodii

Data actualizării: | Data publicării:
Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube
Descriere foto: Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Astrologul Camelia Pătrășcanu dezvăluit cum vor fi influențate zodiile în această perioadă. Luna a intrat în zodia Rac pe data de 22 mai și va rămâne acolo timp de 3 zile. 

Camelia Pătrășcanu a prezentat, pentru Fanatik, previziunile astrale pentru următoarele trei zile. Iată ce schimbări aduce intrarea Lunii în zodia rac.


Berbec

Pentru Berbeci, Luna în zodia Rac, sunt zile frumoase în casă și cămin. Au un ritual de îngrijire mai special și se încarcă energetic în sensul ăsta. Pot descoperi sprijin în niște persoane foarte apropiate. Pot fi niște bunuri din familie la care apelează sau niște rezerve financiare. Au o resursă care ține de bogăția familiei lor.

Taur

Taurii clarifică lucruri, își ordonează cumva inima. Conjuncția aduce o împăcare cu mediul în care ei sunt. Este o atmosferă de împăcare, de armonizare cu oamenii, cu situațiile pe care le traversează. E foarte posibil să dorească să revină la niște ritualuri vechi.

Gemeni

Gemenii au o conjuncție în zona pragmatismului financiar, dar și a comodității. Își fac niște calcule financiare în funcție de efortul mai puțin pe care trebuie să îl depună. Aleg calea mai economică și ca energie pentru ei. Nu traversează o perioadă în care să fie prea vitali.

Rac

Pentru Raci, Luna aduce mult farmec, multă delicatețe, tandrețe. Și-o pot oferi lor, fiind atenți cu propria lor persoană. Sunt zile de îngrijire personală și e bine să aleagă cu mai multă atenție compania oamenilor pentru a nu pierde timp în dispute ori cu persoane obositoare. Pot avea dorința și flerul foarte bun de a se înfrumuseța într-un mod care le stă bine.

Leu

Leii au două zile de liniște. Au nevoie de tihnă, să-și sondeze sufletul, să-și vindece inima. Pot fi consolatori și la adresa altei persoane. Vor să aline, să fie aproape de cineva, să vindece și ei, cumva.

Fecioară

Fecioarele sunt foarte populare în aceste zile și pot avea loc întâlniri importante. E posibil să primească o invitație și s-o accepte de la persoane cunoscute. Cumva, știu ce urmează să se întâmple, știu desfășurătorul. Sunt zile de petrecut cu oamenii dragi sufletului lor.

Balanță

Pentru Balanțe, pot apărea întâlniri protocolare, dar agreabile fie în familie, fie în afara ei. Respectă o etichetă și dau foarte bine prin măsura vorbelor, prin măsura gesturilor. Sunt la înălțime datorită unui etalon foarte înalt de stil.

Scorpion

Scorpionii au gust pentru călătorii în locuri pe care deja le știu. Le e dor de persoane aflate departe geografic. Au nostalgia revederii cu persoane și locuri care le sunt dragi. Pot face planuri de călătorie poate chiar în grup, cu prietenii ori familia.

Săgetător

Săgetătorii sunt orientați către confort și material. Confortul vizează sănătatea, îngrijirea și își oferă două zile de răsfăț. Au nevoie de încurajare, de alinare. În plus, pot lua contact și pot fi mai atenți la nevoile afective ale altora.

Capricorn

Capricornii au mult farmec în fața altora. Mulți iau acum cunoștință despre gingășia lor. Se drăgălășesc. Au o energie astrală care face să își amintească de inima lor tânără. Cert e că pot surprinde prin inocență, prin prospețimi sufletești care se activează.

Vărsător

Vărsătorii au o conjuncție legată de activitatea profesională. Se pot stabili niște rutine profesionale. Își dau seama de lucrurile care le fac plăcere. Sunt bune zile pentru a stabili un desfășurător de care să se ține. Apoi, e o perioadă bună pentru armonizarea cu colegii, cu echipa. Stabilesc un limbaj de colaborare foarte bun.

Pești

Pentru Pești, vin multe emoții. Se bazează pe creativitate și pe multă simțire. Au nevoie să își facă un capriciu, un gust, o plăcere. Au activități plăcute, au nevoie de un pic de visare, de un spațiu în care să își deschidă inima, să zboare un pic. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel