Horoscop. Lecțiile lui Mercur în Taur pentru fiecare zodie

Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Horoscop Mercur în Taur. Ce ne aduce planeta comunicării începând cu 3 aprilie?

 

Mercur își începe tranzitul în Taur pe 3 aprilie, unde va sta până pe 11 iunie. Planeta comunicării se mută în cel mai pragmatic și metodic semn al zodiacului. Trecem de la efervescența Berbecului, un semn de foc, la calculele serioase ale Taurului, un semn de pământ. 

Acest tranzit nu va fi unul simplu pentru că Mercur va și retrograda în perioada 21 aprilie-15 mai. 

Deci v-aș recomanda că încă de pe 3 aprilie să vă preocupați în mod activ de ce nu mai funcționează în viața voastră. Mai ales din punct de vedere financiar. Pentru că oricum veți fi luați prin surprindere. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mercur va tranzita casa a doua. Vor fi discuții dese despre bani. Salariu, prime, bonusuri, măriri, cheltuieli, facturi, investiții. Mercur va face unele aspecte care au ca scop trezirea ta din punct de vedere financiar. Adică să îți dai seama unde greșești și ce ai putea îmbunătăți. Însă nu rapid precum ți-ai dori, ci pas cu pas. Și cum va și retrograda, ai face bine să nu iei decizii importante până pe 21 aprilie. Jupiter este în continuare în semnul tău și s-ar putea să te întreci cu măsura. 

Taur/ Ascendent în Taur

Mercur te ajută să ai claritate în gândire, să comunici pe înțelesul tuturor și să fii mai deschis la provocări. Mai ales cele mentale. Dacă o persoană nu va fi de acord cu ideea ta, nu înseamnă că are ceva personal cu tine. Tu ai putea să profiți de faptul că vei fi expus și la alte variante.  De asemenea, acest tranzit îți va accentua pragmatismul. Și oarecum te face să fii mai alert și pregătit de intrarea lui Jupiter în semnul tău. 

Citește întreaga știre pe Astrosens. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel