Horoscop. Lecția lui Mercur în Vărsător pentru fiecare zodie

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Previziuni. În perioada 11 februarie-3 martie, Mercur va tranzita semnul Vărsătorului.

Mercur scapă în sfârșit de semnul contaminat, adică acela al Capricornului! Pe 11 februarie, planeta comunicării intră în Vărsător, unde se simte foarte bine. Iar acest tranzit nu va fi unul întâmplător pentru că va fi precum un mesager al ieșirii lui Saturn din același semn. 

Mercur în Vărsător vrea să ne gândim și să discutăm despre viitorul apropiat, într-un mod pragmatic și optimist în același timp. Vrea să fim mai deschiși, mai vizionari, mai toleranți și maturi atunci când va veni vorba de acceptarea lumii în care trăim. 

Cu Mercur în Vărsător ne îndreptăm atenția iar către importanța tehnologiei în viețile noastre. Și ne dăm seama că fără aceasta nu mai putem funcționa așa cum trebuie. Da, nostalgia ne va da târcoale, dar nu mai trăim în secolul trecut. 

Cu Mercur în Vărsător, te poți gândi la noi orizonturi, la ce poți să îmbunătățești la tine. Este momentul concluziilor, pentru că Mercur se va întâlni și cu Saturn, dar și momentul planurilor. Odată cu acest tranzit, putem fi și mai toleranți.

Berbec/Ascendent în Berbec

Este cazul să te gândești la următorul pas din viața ta, atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. Și bineînțeles, va trebui să te gândești și la oamenii pe care îi vei lăsa în continuare în viața ta. Mă refer la prieteni. Vei decide că unii dintre aceștia nu se mai potrivesc principiilor și valorilor tale. Culmea, vei fi și tolerant, dar și selectiv. Ai nevoie de noutate. 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur va tranzita casa a 10-a, a carierei. Ar fi indicat să te gândești câteva clipe la schimbările pe plan profesional care s-au petrecut din martie 2020 încoace. Dacă ai tot amânat o decizie, până pe 3 martie este cazul să îți faci curaj în acest sens. Și te vor ajuta unele discuții cu șefii. Vei dori să îți exerciți autoritatea și să discuți despre rolul tău în societate. 

Citește întreaga știre pe Astrosens. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel