Horoscop. Lecția lui Mercur în Leu pentru fiecare zodie/ascendent: „Îndrăznește să ceri!”

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Data de 11 iulie marchează începutul tranzitului lui Mercur în semnul Leului. Iată care sunt previziunile și lecțiile de care pot beneficia toate semnele din zodiac!

 

Mercur își începe tranzitul în semnul Leului, unde va rămâne până pe data de 30 iulie!

De azi, putem observa clar cum oamenii comunică diferit. De asemenea, sunt mai încrezători, poate că par și mai aroganți și mai încărcați de dramatism. De multe ori, nu mai privesc cu atenție detaliile, ci privesc la imaginea de ansamblu. 

Odată cu tranzitul lui Mercur în Leu, ne apărăm mai mult drepturile, devenim mai egoiști. Acest tranzit ne aduce tupeu. Putem spune mai clar ce gândim, știm să creăm și să acționăm cu tact.

Să nu uităm că Mercur în Leu se alătură lui Lilith și lui Venus. În consecință, discuțiile despre vacanță vor fi pe buzele tuturor. La fel și declarațiile romantice. Suntem mai îndrăzneți, de aceea acest tranzit o să funcționeze de minune pentru persoanele care lucrează în domenii creative, în educație sau vânzări.

Mercur ne ajută să ne construim propria încredere prin ceea ce spunem, prin ceea ce învățăm, prin ceea ce gândim!

Berbec/Ascendent în Berbec

Ce lecție îți oferă Mercur în Leu? Vrea să ai mai multă încredere în pasiunile tale. Intră în Casa a 5-a, așa că, dacă mergi la întâlnire cu cineva, este bine să îi spui cine ești cu adevărat, cu ce te ocupi și tot ce vrei să știe despre tine. Odată cu acest tranzit, bucură-te mai mult de propria persoană. Spune-ți clar pasiunile. Ți se oferă lecția încrederii și în zona iubirii, așa că ai ocazia să retrezești romantismul. În relația cu copiii, poți să fii mai jucăuș, mai încrezător. Fă mai multe declarații de dragoste până la final de lună.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel