Horoscop. La ce păcat ești cel mai predispus în funcție de zodie?

Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Care este cel mai grav păcat al tău, în funcție de semnul din zodiac?

Pentru că ne aflăm încă în Postul Paștelui, merită să ne abținem nu doar de la alimentele "interzise", ci și de la a face anumite păcate sau acțiuni care ne dăunează atât nouă, cât și celor din jur. Iată ce păcat îi corespunde fiecărui semn din zodiac!

Berbec/Ascendent în Berbec

Furia este păcatul tău cel mai mare. Ești un semn zodiacal destul de impulsiv și imprevizibil, așa că poți să ai adevărate accese de furie atunci când lucrurile nu îți ies conform planului. Ce trebuie să înveți, mai ales în această perioadă? Să te mai temperezi puțin. Și să nu mai vezi lucrurile într-un mod atât de tragic.

Taur/Ascendent în Taur

Care este păcatul grav în care pot cădea Taurii? Lăcomia. Îți dorești cele mai bune condiții de trai, cea mai mare și cea mai frumoasă casă, dar și cea mai bună mâncare. Dacă se poate și în cantități mari. Chiar dacă nu este un lucru rău că vrei să îți depășești condiția, poate ar fi bine să înveți mai multă moderație.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Păcatul nativilor Gemeni poate fi înșelăciunea. Deși ai o mulțime de calități, poți cădea în păcatul de a spune oamenilor lucruri care nu reflectă atât de bine adevărul. Sau tinzi să prezinți un anumit eveniment în forma care te avantajează doar pe tine. Fii mai sincer și mai transparent.

Citește continuarea pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel