Horoscop. La ce GREȘELI MAJORE ești predispus în dragoste, în funcție de semnul zodiacal?

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Oricine greșește în dragoste. Dar care sunt greșelile pe care le poți comite, în funcție de semnul solar sau de zodie? 

La ce greșeli sunt predispuse zodiile atunci când vine vorba de capitolul amoros? 

Acesta este un articol scris pentru pură conștientizare. Ca să ne putem gândi la felul în care îi percepem pe cei din jurul nostru și la modul de a ne comporta. Dacă nu te regăsești în rândurile de mai jos, reține faptul că nu ne definește doar zodia. Ci suntem o sumă întreagă de aspecte, pe care le putem descoperi în harta noastă natală. 

Berbec - Se grăbește

Nativii din zodia Berbecului sunt ambițioși și muncitori, dar tind să grăbească totul, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Într-o relație, pot lua decizii fără să se gândească prea mult, de aceea poate fi dificil să ții pasul cu ei. Deși această trăsătură poate fi de admirat în unele momente, tinde să fie și un defect într-o relație. Nu se gândesc mult la consecințe, motiv pentru care ajung să rănească persoana iubita. Totodată, un Berbec se poate muta cu o persoană de care s-a îndrăgostit, fără să se gândească de două ori.

Taur - Are nevoie de prea mult timp

Ai putea spune că Taurul este opusul Berbecului. Dacă Berbecul se repede, Taurul este un pic mai lent când vine vorba de dragoste. Ba are chiar și episoade în care poate fi leneș de-a dreptul. Așadar, punctele slabe într-o relație ies la lumină când partenerul vrea progres, dar Taurul nu crede că anumite lucruri sunt priorități. Tind să rămână cantonați în vechile obiceiuri și nu îmbrățișează rapid schimbarea din cuplu.

Citește toate zodiile pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel